


Avokado-pinaattikeitto
25 min
{
Aktiivinen 5 min
Passiivinen 20 min
Reseptin ainekset
4 annosta
2 kpl
salottisipulia
2 kpl
valkosipulinkynttä
1 rkl
rypsiöljyä
5 dl
kasvislientä
200 g
pinaattia
2 kpl
avokadoa
2 rkl
limettimehua
2 dl
tuoretta basilikaa
1 dl
ruokakermaa
1/2 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria
1/2 tl
cayennenpippuria
Päälle
4 rkl
parmesaanijuustoa (raastettuna)
Kuullota silputut sipulit öljyssä. Lisää kuuma kasvisliemi ja pinaatti. Anna keiton kiehua 10 minuuttia. Lisää pilkottu avokado ja limetin mehu sekä basilika. Jatka kypsentämistä toiset 10 minuuttia. Soseuta keitto. Lisää kerma ja kuumenna, älä keitä. Mausta suolalla ja pippurilla. Cayennenpippuri täydentää kivasti avokadon makua. Raasta halutessasi päälle hieman parmesaania.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat