Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Aurinkoinen juustokakku

2 h 35 min
{
Aktiivinen 35 min
Passiivinen 2 h 0 min

Ihana aurinkoinen juustokakku on yksi sivustomme ikisuosikeista. Hurmaa vieraat tällä tällä raikkaan herkullisella juustokakulla. Katso video, kuinka helposti kakku valmistuu!

27.4.2009
Reseptin ainekset
12 annosta
Pohja
200 g
kaurakeksejä
100 g
voita (tai leivontamargariinia)
1 tl
inkivääriä
Täyte
4
liivatelehteä
2 1/2 dl
vispikermaa (rasvaa 38 %)
400 g
maustamatonta tuorejuustoa (ei kevyttä)
1 1/2 dl
sokeria
2 tl
vaniljasokeria
1/2 dl
sitruunamehua
Pinnalle
3
liivatelehteä
1/2 dl
sitruunamehua
2 dl
persikkaa (säilyke) (soseena)

Ihana aurinkoinen juustokakku – ohje:

  1. Hienonna juustokakun pohjan keksit monitoimikoneessa. Sekoita joukkoon sulatettu rasva ja inkivääri.
  2. Leikkaa leivinpaperista irtopohjavuoan ( Ø 24 cm) kokoinen pala ja pane se vuoan pohjalle. Painele pohjataikina leivinpaperin päälle.
  3. Upota liivatelehdet likoamaan kylmään veteen.
  4. Vaahdota kerma ja lisää joukkoon notkistettu tuorejuusto sekä sokerit.
  5. Purista liivatteista vesi. Liuota lehdet kuumennettuun mehuun. Kaada jäähtynyt liivateseos ohuena nauhana juustomassaan ja sekoita tasaiseksi.
  6. Levitä täyte pohjan päälle vuokaan. Anna hyytyä jääkaapissa muutamia tunteja tai yön yli.
  7. Pehmitä liivatelehtiä 5 minuuttia kylmässä vedessä. Purista liivatteista vesi pois ja liuota lehdet kuumennettuun mehuun. Yhdistä hedelmäsoseeseen. Kaada hieman jäähtynyt seos juustomassan pinnalle. Anna hyytyä tunnin ajan jääkaapissa.
  8. Irrota juustokakku varovasti vuoasta ja siirrä tarjoilulautaselle. Koristele juustokakku ananaskirsikoilla tai halutessasi syötävillä kukilla.

Vinkki!

Voit vaihdella kiilteen väriä makusi mukaan käyttämällä esim. vadelmaa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt