Kotivinkki

Artisokkapasta

15 min
0
0

Artisokkapasta

KA
0
0
Sitruunainen artisokkapasta on raikas arkiruoka, joka valmistuu vartissa. Tämä kasvispasta maistuu koko perheelle!
Teksti Jonna Vormala
Kuvat Pia Inberg
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • ½ dlpinjansiemeniä
  • 300 gsäilöttyjä artisokansydämiä
  • 4 rkloliiviöljyä
  • 1 rklsitruunankuorta raastettuna
  • 2 rklsitruunanmehua
  • 500 gvalmisravioleja (oman maun mukaan, esimerkiksi juustotäytteellä)

Tarjoiluun

  • noin 1 dlparmesaanilastuja
  • kourallinen tuoretta basilikaa
  • mustapippuria myllystä

Tee näin

15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN

1. Paahda ensin pinjansiemenet: kuumenna niitä pannulla pari minuuttia, kunnes siemenet saavat väriä. Siirrä sivuun.

2. Lohko artisokat, raasta sitruunankuori ja purista mehu. Lisää ne ja oliiviöljy pannulle ja laita lämpenemään miedolle lämmölle. Jätä halutessasi osa sitruunankuoresta annoksen koristeluun.

3. Keitä raviolit suolatussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.

4. Valuta raviolit ja lisää ne pannulle.

5. Kuumenna nopeasti ja pyöräytä hellästi ympäri. Tarjoile artisokkapasta parmesaanin ja pinjansiementen kanssa. Viimeistele artisokkapasta tuoreella basilikalla, mustapippurilla ja raastetulla sitruunankuorella.

Suosittelemme myös näitä

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä