Kotivinkki

Helppo artisokkapasta – valmis jo vartissa!

15 min
KA
0
0

Helppo artisokkapasta on raikas arkiruoka, joka valmistuu vain vartissa. Tämä kasvispasta maistuu koko perheelle!
Tulosta
Teksti Jonna Vormala
Kuvat Pia Inberg

Ainekset (4 annosta)

Helppo artisokkapasta

  • ½ dlpinjansiemeniä
  • 300 gsäilöttyjä artisokansydämiä
  • 4 rkloliiviöljyä
  • 1 rklsitruunankuorta raastettuna
  • 2 rklsitruunanmehua
  • 500 gvalmisravioleja (oman maun mukaan, esimerkiksi juustotäytteellä)

Tarjoiluun

  • noin 1 dlparmesaanilastuja
  • kourallinen tuoretta basilikaa
  • mustapippuria myllystä

Tee näin

15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN

Helppo artisokkapasta valmistuu näin:

Paahda ensin pinjansiemenet: kuumenna niitä pannulla pari minuuttia, kunnes siemenet saavat väriä. Siirrä sivuun.

Lohko artisokat, raasta sitruunankuori ja purista mehu. Lisää ne ja oliiviöljy pannulle ja laita lämpenemään miedolle lämmölle. Jätä halutessasi osa sitruunankuoresta annoksen koristeluun.

Keitä raviolit suolatussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.

Valuta raviolit ja lisää ne pannulle.

Kuumenna nopeasti ja pyöräytä hellästi ympäri. Tarjoile artisokkapasta parmesaanin ja pinjansiementen kanssa. Viimeistele artisokkapasta tuoreella basilikalla, mustapippurilla ja raastetulla sitruunankuorella.

MITÄ PIDIT?
0