Vatkaa huoneenlämpöiset munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja siivilöi munavaahtoon. Kääntele sekaisin varovasti nostellen.
Kaada taikina leivinpaperin päälle pellille ja levitä tasaiseksi. Kypsennä 225-asteisessa uunissa 8–10 minuuttia.
Ota kypsä kääretorttupohja uunista ja kumoa puhtaan leivinliinan päälle. Poista leivinpaperi heti varovasti vetäen. Anna pohjan jäähtyä hetki.
Sekoita pohjan jäähtyessä tuorejuusto ja tomusokeri keskenään. Vatkaa kuohukerma vaahdoksi ja kääntele tuorejuustoseoksen joukkoon. Levitä täyte pohjalle. Kääri torttu napakalle rullalle leveämmän sivun suuntaisesti. Käännä valmis torttu siten, että sauma jää alapuolelle.
Sulata koristelua varten valkosuklaa mikrossa miedolla teholla pienissä erissä välillä sekoittaen. Lusikoi suklaasula pursotinpussiin ja pursota tortun päälle koristeraitoja.