Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Graavilohen uusi maku! Mausta kala juhlapöytään teellä ja appelsiinikuoriraasteella

24 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 24 h 0 min

Ota tänä jouluna testiin appelsiini-teegraavattu lohi. Graavilohi maustuu nyt suolan ja sokerin lisäksi Earl Grey -irtoteellä ja appelsiininkuoriraasteella. Niiden ihanat aromit taittavat rasvaisen kalan makua sopivasti.

19.11.2020
Reseptin ainekset
12 annosta
Appelsiini-teegraavattu lohi
800 g
lohifileetä
2 rkl
karkeaa merisuolaa
1 rkl
sokeria
1
appelsiinin kuori
3 rkl
Earl Grey -irtoteetä

Appelsiini-teegraavattu lohi – ohje:

  1. Nypi selkäruodot pois lohesta. Levitä filee voipaperin päälle nahkapuoli alaspäin. Ripottele pinnalle suola ja sokeri. Raasta appelsiininkuori. Ripottele raaste ja tee kalan päälle.
  2. Kääri kala voipaperiin tiiviiksi paketiksi ja laita vielä muovipussiin. Anna maustua 1–2 päivää jääkaapissa. Kääntele graavilohipakettia välillä.
  3. Poista ainakin enimmät appel­siininkuoret ja teehiutaleet. Leikkaa lohi ohuiksi viipaleiksi ja nosta tarjoiluvadille.

Vinkki!

Ota talteen myös perinteisen graavilohen ohje.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt