Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Appelsiini-fetasalaatti ja currykastike

15 min

Appelsiini raikastaa salaatinkastikkeen ja sopii viipaloituna salaattiin suolaisen fetan kaveriksi.

14.2.2017
Reseptin ainekset
4 annosta
3 kpl
appelsiinia
2 kpl
avokadoa
200 g
fetajuustoa
150 g
punakaalia
70 g
babypinaattia (1 pussillinen)
1/2 dl
pistaaseja
Curry-appelsiinikastike
1 kpl
keltuainen
1 rkl
sitruunamehua
1 tl
currya
1 kpl
valkosipulinkynsi
1 rkl
hunajaa
1/2 tl
suolaa
1 1/2 dl
oliiviöljyä
1/2 dl
appelsiinimehua

Appelsiini-fetasalaatti – ohje:

  1. Valmista kastike. Erottele munankeltuainen kulhon pohjalle. Sekoita joukkoon sitruunamehu, curry, hienonnettu valkosipulinkynsi, hunaja ja suola.
  2. Valuta öljyä ohuena nauhana joukkoon koko ajan sekoittaen.
  3. Ohenna kastike appelsiinimehulla.
  4. Kuori appelsiinit veitsellä ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi. Halkaise avokadot, poista kivet ja viipaloi hedelmäliha. Suikaloi punakaali mandoliinilla tai juustohöylällä. Pese ja kuivaa pinaatti.
  5. Jaa lautasille pinaattia, punakaalia, appelsiineja ja avokadoja. Murenna päälle fetaa. Viimeistele salaatti pistaaseilla ja appelsiini-currykastikkeella.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt