0(0)
Appelsiini-fetasalaatti ja currykastike
Gluteeniton
Kasvis
15 min
Appelsiini raikastaa salaatinkastikkeen ja sopii viipaloituna salaattiin suolaisen fetan kaveriksi.
Reseptin ainekset
4 annosta
3 kplappelsiinia
2 kplavokadoa
200 gfetajuustoa
150 gpunakaalia
70 gbabypinaattia (1 pussillinen)
1/2 dlpistaaseja
Curry-appelsiinikastike
1 kplkeltuainen
1 rklsitruunamehua
1 tlcurrya
1 kplvalkosipulinkynsi
1 rklhunajaa
1/2 tlsuolaa
1 1/2 dloliiviöljyä
1/2 dlappelsiinimehua

Appelsiini-fetasalaatti – ohje:

  1. Valmista kastike. Erottele munankeltuainen kulhon pohjalle. Sekoita joukkoon sitruunamehu, curry, hienonnettu valkosipulinkynsi, hunaja ja suola.
  2. Valuta öljyä ohuena nauhana joukkoon koko ajan sekoittaen.
  3. Ohenna kastike appelsiinimehulla.
  4. Kuori appelsiinit veitsellä ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi. Halkaise avokadot, poista kivet ja viipaloi hedelmäliha. Suikaloi punakaali mandoliinilla tai juustohöylällä. Pese ja kuivaa pinaatti.
  5. Jaa lautasille pinaattia, punakaalia, appelsiineja ja avokadoja. Murenna päälle fetaa. Viimeistele salaatti pistaaseilla ja appelsiini-currykastikkeella.
Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo