Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Sirkka-Liisa Anttilan kaurasämpylät

1 h 45 min
{
Aktiivinen 35 min
Passiivinen 1 h 10 min
4.6.2006
Reseptin ainekset
40 kpl
10 dl
kevytmaitoa
50 g
hiivaa
3 tl
suolaa
6 dl
kaurajauhoja
10 dl
vehnäjauhoja

Sirkka-Liisa Anttilan kaurasämpylät – ohje:

  1. Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon ja lisää suola. Sekoita jauhot taikinaan ja alusta taikina kimmoisaksi. Jätä kohoamaan liinan alle vedottomaan paikkaan.
  2. Kun taikina on kohonnut kaksinkertaiseksi, vaivaa sitä hetki leivinpöydällä ja leivo muutamaksi pötköksi. Leikkaa taikina paloiksi ja pyörittele sämpylöiksi. Nosta pellille kohoamaan.
  3. Paista kaurasämpylöitä 225-asteisessa uunissa 20 minuuttia.

Vinkki!

Jos haluat vaihtelua makuun, lisää joukkoon 75 g juusto- tai porkkanaraastetta.  

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt