Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Annelin vadelmatuulihatut

1 h 15 min
{
Aktiivinen 40 min
Passiivinen 35 min
12.9.2010
Reseptin ainekset
25 kpl
100 g
voita
2 dl
vettä
1 3/4 dl
vehnäjauhoja
3 kpl
munaa
Täyte
2 dl
vispikermaa (rasvaa 25 %)
200 g
maitorahkaa
3/4 dl
sokeria
5 dl
vadelmia

Kiehauta voi ja vesi kattilassa. Nosta kattila liedeltä ja kumoa joukkoon vehnäjauhot. Sekoita voimakkaasti niin, että syntyy kattilan reunoista hyvin irtoava taikinapallo. Jäähdytä taikina ja lisää munat yksitellen hyvin sekoittaen. Siirrä taikina pursotuspussiin. Pursota leivinpaperoidulle pellille pieniä (noin 50 kpl) tai vähän suurempia tuulihattuja (noin 25 kpl). Voit myös nostella kahden lusikan avulla taikinanokareita pellille. Paista tuulihattuja 200-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia. Älä avaa uuninluukkua paiston aikana. Vatkaa kerma vaahdoksi, sekoita joukkoon rahka, sokeri ja marjat. Maista ja lisää sokeria tarpeen mukaan. Leikkaa jäähtyneet tuulihatut auki, pursota tai nosta lusikalla vadelmatäytettä hattujen sisään. Tarjoa Annelin vadelmatuulihatut heti.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt