Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Ananas-pekonivartaat

45 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 15 min

Makea ananas ja suolainen pekoni ovat yllättävä, mutta toimiva yhdistelmä. Pekoni-ananakset toimivat alkupalana tai pikkunaposteltavana dipin kanssa tai ilman.

22.6.2017
Reseptin ainekset
4 annosta
1 kpl
tuore ananas
340 g
pekonia
Glaseerauskastike
1 dl
paseerattua tomaattia
4 rkl
ruskeaa sokeria
2 rkl
soijakastiketta
1/2 rkl
chilikastiketta (Sriracha)
Avokadodippi
1 kpl
iso kypsä avokado
2 rkl
kookosmaitoa
1 rkl
sitruunamehua
2 tl
hunajaa
1/4 tl
savupaprikajauhetta
1/4 tl
suolaa
1/4 tl
cayennenpippuria

Mittaa glaseerauskastikkeen ainekset kattilaan.

Kuumenna kiehuvaksi ja anna kastikkeen poreilla miedolla lämmöllä noin 10 min, kunnes kastike paksuuntuu.

Kuori ananas, poista kova keskusta ja leikkaa suupaloiksi.

Jaa pekoniviipaleet puoliksi ja kääräise ananaspalat pekoniin. Kiinnitä cocktailtikulla tai pujota vartaisiin.

Sivele pekoniananakset glaseerauskastikkeella.

Kypsennä vartaita grillissä tai 225-asteisessa uunissa 10–15 minuuttia.

Kuori avokado ja poista siemen. Soseuta avokado tai hienonna se haarukalla. Sekoita joukkoon loput ainekset.

Tarjoile ananas-pekonivartaat avokadodipin kanssa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt