Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Aitojen makujen lämpimät leivät

1 h 20 min
{
Aktiivinen 50 min
Passiivinen 30 min
1.2.2012
Reseptin ainekset
4 annosta
400 g
naudan jauhelihaa (rasvaa 17 %)
Terva-puolukkahillo
2 dl
puolukoita
2 rkl
hillosokeria
1 1/2 rkl
makusiirappia (terva, esim. Villiaromi)
1 rkl
vettä
1/4 kpl
tuoretta chiliä (hienonnettuna)
1/8 tl
suolaa
Jauhelihapihvit
1/2 kpl
sipulia (hienonnettuna)
1 kpl
valkosipulinkynttä (hienonnettuna)
1/2 kpl
tuoretta chiliä (hienonnettuna)
1/2 rkl
voita
2 tl
hp-maustekastiketta (Spicy BBQ)
2 tl
soijakastiketta
1 tl
suolaa
1/2 tl
paprikajauhetta
1/4 tl
cayennenpippuria
1/4 tl
valkopippuria
1 kpl
munaa
1 rkl
voita
Lisäksi
170 g
pekonia
4 kpl
sekaleipäviipaletta (esim. Pirkka auringonkukkaleipä)
250 g
leipäjuustoa
100 g
ranskankermaa (rasvaa 28 %)

Ota jauheliha huoneenlämpöön 1/2 tuntia ennen valmistusta.

Valmista ensin puolukka-tervahillo. Mittaa kaikki hillon ainekset kattilaan. Keitä noin 10 minuuttia, kunnes hillo hieman sakenee. Anna jäähtyä.

Kuullota sipulit ja chilipalko rasvassa pannulla. Anna jäähtyä.

Kumoa jauheliha ja sipuliseos kulhoon. Lisää mausteet ja sekoita hyvin. Lisää lopuksi muna ja sekoita tasaiseksi. Muotoile taikinasta 4 reilun kokoista pihviä. Paista pihvit voissa pannulla molemmin puolin kullanruskeiksi.

Paista pekonit puhtaalla kuivalla pannulla. Kuivaa ylimääräinen rasva talouspaperiin.

Kokoa leivät. Levitä leipäviipaleet leivinpaperilla vuoratulle uunipannulla. Nosta jokaisen leivän päälle 2 pekoniviipaletta ja niiden päälle jauhelihapihvi. Leikkaa jokaisen pihvin päälle iso pala leipäjuustoa.

Kuumenna aitojen makujen lämpimiä leipiä 225-asteisessa uunissa, kunnes juusto hiukan sulaa.

Tarjoa leipien kanssa terva-puolukkahilloa ja ranskankermaa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt