Maku

Aitojen makujen lämpimät leivät

1 h 20 min
4
4


 

Tulosta
Kuvat Satu Nyström

Ainekset (4 annosta)

  • 400 gnaudan jauhelihaa (rasvaa 17 %)

Terva-puolukkahillo

  • 2 dlpuolukoita
  • 2 rklhillosokeria
  • 1 1/2 rklmakusiirappia (terva, esim. Villiaromi)
  • 1 rklvettä
  • 1/4 kpltuoretta chiliä (hienonnettuna)
  • 1/8 tlsuolaa

Jauhelihapihvit

  • 1/2 kplsipulia (hienonnettuna)
  • 1 kplvalkosipulinkynttä (hienonnettuna)
  • 1/2 kpltuoretta chiliä (hienonnettuna)
  • 1/2 rklvoita
  • 2 tlhp-maustekastiketta (Spicy BBQ)
  • 2 tlsoijakastiketta
  • 1 tlsuolaa
  • 1/2 tlpaprikajauhetta
  • 1/4 tlcayennenpippuria
  • 1/4 tlvalkopippuria
  • 1 kplmunaa
  • 1 rklvoita

Lisäksi

  • 170 gpekonia
  • 4 kplsekaleipäviipaletta (esim. Pirkka auringonkukkaleipä)
  • 250 gleipäjuustoa
  • 100 granskankermaa (rasvaa 28 %)

Tee näin

1 h 20 min
{
AKTIIVINEN50 min
PASSIIVINEN30 min
MITÄ PIDIT?
4