


Aitojen makujen lämpimät leivät
Ota jauheliha huoneenlämpöön 1/2 tuntia ennen valmistusta.
Valmista ensin puolukka-tervahillo. Mittaa kaikki hillon ainekset kattilaan. Keitä noin 10 minuuttia, kunnes hillo hieman sakenee. Anna jäähtyä.
Kuullota sipulit ja chilipalko rasvassa pannulla. Anna jäähtyä.
Kumoa jauheliha ja sipuliseos kulhoon. Lisää mausteet ja sekoita hyvin. Lisää lopuksi muna ja sekoita tasaiseksi. Muotoile taikinasta 4 reilun kokoista pihviä. Paista pihvit voissa pannulla molemmin puolin kullanruskeiksi.
Paista pekonit puhtaalla kuivalla pannulla. Kuivaa ylimääräinen rasva talouspaperiin.
Kokoa leivät. Levitä leipäviipaleet leivinpaperilla vuoratulle uunipannulla. Nosta jokaisen leivän päälle 2 pekoniviipaletta ja niiden päälle jauhelihapihvi. Leikkaa jokaisen pihvin päälle iso pala leipäjuustoa.
Kuumenna aitojen makujen lämpimiä leipiä 225-asteisessa uunissa, kunnes juusto hiukan sulaa.
Tarjoa leipien kanssa terva-puolukkahilloa ja ranskankermaa.