Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Ailan juustosydämet

1 h 35 min
{
Aktiivinen 45 min
Passiivinen 50 min
9.6.2009
Reseptin ainekset
25 kpl
Tuulihattutaikina
2 dl
vettä
100 g
voita
60 g
sinihomejuustoa (rasvaa 30 %)
1 1/2 dl
vehnäjauhoja
3 kpl
munaa
Keksitaikina
200 g
voita
4 1/2 dl
vehnäjauhoja
100 g
emmentaalijuustoa (rasvaa 27-30 %) (raasteena)
1 kpl
munaa
Täyte
200 g
tuorejuustoa (sinihome)
Koristelu
3 kpl
hasselpähkinöitä
3 rkl
persiljaa
1 kpl
päärynää

Valmista tuulihattutaikina. Kiehauta vesi, voi ja sinihomejuusto kattilassa. Lisää jauhot ja sekoita, kunnes taikina irtoaa kattilan reunoista. Jäähdytä taikina ja lisää munat voimakkaasti sähkövatkaimella vatkaten.

Valmista keksitaikina nyppimällä voi, jauhot ja juustoraaste murumaiseksi seokseksi. Lisää muna ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Nosta taikina jääkaappiin 15–30 minuutiksi viilentymään.

Kauli keksitaikina ohueksi noin uunipellin kokoiseksi levyksi, käytä apuna vehnäjauhoja. Ota sydänmuotilla taikinasta keksejä ja nosta leivinpaperoidulle uunipellille.

Lusikoi tuulihattutaikina pursotuspussiin ja pursota reunus sydänkekseille. Paista sydämiä 200-asteisessa uunissa 20–30 minuuttia.

Notkista tuorejuusto sähkövatkaimella sekoittaen ja pursota juustosydämen keskelle nokare täytettä.

Koristele juustosydämet hasselpähkinän puolikkaalla ja persiljalla tai pienellä viipaleella päärynää tai omenaa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt