


Ihana illanvietto
Minttusuklainen After Eight -toti nautitaan kuumana – tulkoon vaan silmitön talvi!
20 min
Kuuman juoman pohjana on tuttu joulusuklaa ja metodina munatotin valmistustapa.
Reseptin ainekset
2 annosta
2
keltuaista
½ dl
sokeria
1 dl
vispikermaa
2 dl
maitoa
5 kpl
After Eight -minttusuklaakonvehteja (á 50 g)
6 cl
rommia
ripaus
muskottipähkinää
Koristelu
2 oksaa
minttua
50 g
tummaa suklaata
After Eight -toti – ohje:
- Koristele lasit halutessasi ensin alla olevan vinkin mukaan.
- Vatkaa keltuaiset ja sokeri kulhossa kiinteäksi vaahdoksi. Vaahdota toisessa kulhossa kerma kevyesti.
- Kuumenna maito kattilassa juuri ja juuri kiehuvaksi. Ota kattila liedeltä ja lisää minttusuklaat. Sekoita, kunnes seos on tasaista. Lisää rommi ja mausta muskotilla.
- Kaada kuuma maitoseos ohuena nauhana keltuais-sokerivaahtoon koko ajan sekoittaen. Lisää kermavaahto kevyesti nostellen.
- Jaa lämmin juoma laseihin ja koristele mintulla.
Koristeluvinkki!
Sulata 50 g tummaa suklaata varovasti mikrossa. Paina kahden lämmönkestävän lasin reunat suklaaseen. Aseta lasit pöydälle ja anna suklaan valua reunoja pitkin. Odota, että suklaa jähmettyy.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat