Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Aasialainen ohra-kasvispannu

30 min

Aasiahenkisesti maustettu one pot valmistuu kotimaisesta ohrasta ja kasviksista. Fenkoli, paprika ja parsakaali maustuvat hoi sin - ja teriyakikastikkeilla maustetussa liemessä vastustamattomiksi. 

23.3.2017
Reseptin ainekset
4 annosta
1
fenkoli (kokonainen tai puolikas)
400 g
parsakaalia
1
paprika
2 rkl
seesamiöljyä
2 dl
ohrasuurimoita (täysjyväohraa tai ohrahelmiä)
1 rkl
teriyakikastiketta
1 rkl
hoisinkastiketta (esim. Spice Up)
6 dl
vettä
1 dl
kookosmaitoa (tai kaurakermaa)
1/2 dl
tuoretta minttua (hienonnettuna)
Lisäksi
1/2 dl
mantelilastuja (paahdettuna)
1/2 dl
seesaminsiemeniä (paahdettuna)

Huuhtele kasvikset. Leikkaa fenkoli ohuiksi suikaleiksi.

Irrota parsakaali pieniksi kukinnoiksi. Leikkaa tarvittaessa kukkanuppuja pienemmiksi.

Huuhtele ja halkaise paprika. Poista kanta ja siemenet. Kuutioi punainen osa.

Kuumenna pannulla öljyä. Lisää täysjyväohra, maustekastikkeet ja 5 dl vettä. Anna kiehua noin 4 minuuttia välillä sekoitellen.

Lisää pannulle kasvikset. Sekoita ja anna kiehua toiset 4 minuuttia. Jos keitos uhkaa kuivua, lisää vettä puolen desin erissä.

Testaa ohran kypsyys maistamalla. Kun se on lähes kypsää, sekoita joukkoon kookosmaito tai kaurakasvirasvasekoite sekä minttu. Lisää tarvittaessa suolaa.

Tarjoa ohra-kasvispannu paahdettujen mantelilastujen ja seesaminsiemenien kanssa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt