Viikon unelmakoti: seesteistä harmaata ja harkittuja väripilkkuja
Sisustus
Viikon unelmakoti: seesteistä harmaata ja harkittuja väripilkkuja
Seesteinen ja sävyiltään hillitty koti kaipaa pieniä väripilkkuja. Tässä sisustuksessa ne ovat olennainen osa eleganttia kokonaisuutta.
10.2.2017
 |
Avotakka
Kerrostaloasunto on rakennettu vuonna 1912. Kun suuri remontti aloitettiin, asunto oli 1960-luvun asussa. Nyt olohuoneen erkkeriä kehystävät pitkät ja raskaat pellavaverhot ovat alun perin ranskalaiset antiikkilakanat, joiden helmoihin ommeltiin jatkopalat. Fogian sohva hankittiin Blomerista. B & B Italian sohvapöydän asukas on perinyt isoäidiltään. Nojatuolit on ostettu huutokaupasta. Sisustussuunnittelu on Bang Interiorsin käsialaa.
Perheen kotitalon sisäänkäynnissä on jugendarkkitehtuurille tyypillistä koristelua.
Kodin seinät on maalattu Farrow & Ballin sävyillä. Vanha marmorikantinen lipasto on löytö Hagelstamin huutokaupasta.
Värikäs maalaus on Leopold Faren. Ruokapöytä löytyi NK:lta Tukholmasta ja tuolit Ikeasta. Valaisin on Nemon Crown Minor.
Vanhempien makuuhuoneen tapetti on Cole & Sonin näyttävä Orchid.
Kaikki huoneet maalattiin hennoilla harmaan ja beigen sävyillä. Ruokasalin maalauksesta poimittu sininen toistuu myös olohuoneen väripilkuissa, Sandersonin kankaalla verhoilluissa nojatuoleissa.
Asukas suunnitteli ja puuseppä toteutti kattoon asti nousevat keittiön kaapistot. Laattalattia on toteutettu yhdessä Mrs Livingstone -liikkeen kanssa.
Keittiöön haluttiin mahdollisimman siro, pyöreä pöytä. Sopiva löytyi Magiksen mallistosta.
Aulan pääoven vieressä on toinen sisäänkäynti ja arkieteinen.
Kotona on aina pieniä kukka-asetelmia.
Työhuone muuntui lastenhuoneeksi, kun perheeseen syntyi toinen lapsi.
Kylpyhuoneesta saatiin suurempi, kun siihen yhdistettiin viereinen pikku-wc. Kaikki laatat ovat Mrs Livingstonen valikoimasta.

Lue lisää:

1 kommentti