Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Mainos: Hetki

Valmiit salaattisekoitukset ovat arjen pelastajia – näillä resepteillä syntyy maukas ateria nopeasti!

Arjen kiireessäkin voi syödä maukkaasti ja terveellisesti. Valmiiksi pestyt salaattisekoitukset tekevät kokkaamisesta nopeaa ja vaivatonta, tekipä mielesi sitten jotakin lämmintä, jotakin yrttistä tai jotakin tulista. Tutustu kolmeen herkulliseen reseptiin ja löydä uusi suosikkisi!

12.3.2025

Kiire, nälkä ja ideoiden puute – kolme asiaa, jotka tekevät arkikokkaamisesta haasteellista.

Silti useimpien toiveena on syödä arkenakin terveellistä ja herkullista päivällistä, jossa on käytetty kasviksia. Aika on kuitenkin rajallista, kun töiden, koulun ja päiväkodin jälkeen kaikilla on nälkä ja ruoka pitäisi saada pöytään mieluummin heti.

Tässä tilanteessa mahtava apu ovat valmiiksi pestyt Hetki-salaattisekoitukset, joiden ympärille on helppoa rakentaa maistuva ateria. Salaattisekoitukset toimivat kätevänä pohjana erilaisille salaateille ja myös lämpimille aterioille. Valmiiksi pestyn salaatin voi kaataa suoraan pussista tarjoiluastiaan ja tuunata mieleisekseen.

Salaattipussit sisältävät myös Hetki-salaattiaterioista tuttuja salaatinkastikkeita, joilla voi helposti maustaa valmiin annoksen. Kaiken lisäksi salaattisekoituspussit auttavat myös ruokahävikin hallinnassa, sillä pienten pakkausten ansiosta koko tuote on helppo käyttää kerralla. Vältyt myös keräämästä vajaita salaattiruukkuja ja -keriä jääkaappiin, kun salaattisekoitus sisältää täsmämäärän eri ssalaatteja valmiiksi pilkottuna.

Valitse suosikkisi seuraavista resepteistä ja helpota kiireistä arkeasi! Näppärästi syntyvä herkullinen ja ravitseva ateria nostaa arkipäivän uudelle tasolle.

Laaja valikoima salaatteja ja salaattisekoituksia
Hetki-salaattisekoitukset ovat turvallisia käyttää, sillä ne pestään ja pakataan valmistajan omalla tehtaalla Suomessa. Hetki Suosikki -sarjaan kuuluvat tämän artikkelin resepteissä käytetyt Taco-salaatti, Rose-salaatti ja Suomalainen salaatti, sekä niiden lisäksi Caesar-salaatti, Talvi-salaatti ja Amerikan salaatti. Mukana on pussillinen salaatinkastiketta. Löydät Hetki-salaatit ja -salaattisekoitukset kauppojen hedelmä- ja vihannesosastolta.
Lue lisää

Paahdettu tex-mex-riisisalaatti

4 annosta

Valmistusaika: 30 min + riisin keittäminen ja viilentäminen

  • 1 pss (150 g) Hetki Tacosalaattia
  • 1 ½ dl riisiä (tai 3 dl valmiiksi keitettyä riisiä)
  • 3 ½ dl vettä
  • ½ kasvisliemikuutio
  • 1 paprika
  • 4 rkl rypsiöljyä
  • 1 rkl soijaa
  • 1–2 rkl chilikastiketta
  • 1 tl savupaprikajauhetta
  • 1 tl juustokuminaa
  • ¼ tl mustapippuria
  • 1 pss (300 g) pakastettuja edamamepapuja
  • 1 limen mehu
  1. Keitä riisi kasvisliemellä maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan (noin 15–20 minuuttia). Anna riisin jäähtyä ja viilennä se jääkaapissa.
  2. Pilko paprika pieniksi kuutioiksi. Laita riisi ja paprikat kulhoon. Sekoita joukkoon öljy, soija, chilikastike ja mausteet. Levitä riisi tasaiseksi kerrokseksi leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
  3. Paahda riisiä 200-asteisessa uunissa 10 minuuttia. Ota pelti uunista ja sekoita. Laita riisi takaisin uuniin kymmeneksi minuutiksi tai kunnes riisit ovat paahtuneet rapsakoiksi.
  4. Sulata edamamepavut kiehauttamalla ne vesitilkassa kattilassa tai mikrossa. Siivilöi pavut. Laita Tacosalaatti tarjoiluastiaan ja sekoita joukkoon salaattipussin kastike. Lisää paahdettu riisi salaatin pinnalle lämpimänä tai jäähtyneenä. Lisää pavut ja purista päälle limen mehua. Viimeistele annos Tacosalaatin maissilastuilla.

Lämmin kasvis-fetasalaatti

4 annosta

Valmistusaika: 20 min

  • 1 pss (150 g) Hetki Rosesalaattia
  • 2 suippopaprika
  • 2 punasipulia
  • 1 kesäkurpitsa
  • 1–2 valkosipulinkynttä
  • 1 punainen chili
  • ½ ruukkua timjamia
  • 4 rkl öljyä
  • 2 rkl punaviinietikkaa
  • 1 rkl hunajaa
  • 1 tl paprikajauhetta
  • 1 tl suolaa
  • ¼ tl mustapippuria
  • 1 pkt (200 g) fetaa
  • 2 dl oliiveja

  1. Pilko paprikat, sipulit ja kesäkurpitsat reiluiksi paloiksi. Hienonna valkosipulinkynnet ja chili. Hienonna yrtit.
  2. Kuumenna öljy isolla pannulla. Paista sipulia, valkosipulia, paprikoita ja chiliä hetki. Lisää pannulla kesäkurpitsat ja sekoita hyvin. Paista 3–4 minuuttia niin, että kasvikset kypsyvät hieman. Kaada pannulle punaviinietikka ja annan nesteen kiehahtaa kasaan. Mausta paistos timjamilla, hunajalla, paprikalla, suolalla ja pippurilla.
  3. Kaada Rosesalaatti tarjoiluastiaan ja sekoita joukkoon pakkauksen mukana tuleva valkoinen balsamico -kastike. Lisää salaattiin paistetut kasvikset, murenna päälle fetajuustoa ja lisää oliiveja.

Yrttinen juures-pähkinäsalaatti

4 annosta

Valmistusaika: 35 min

  • 1 pss (150 g) Hetki Suomalainen salaattia
  • 2 sipulia
  • 2 punajuurta
  • 1 pieni bataatti
  • 200 g lanttua
  • 200 g palsternakkaa
  • 1 pss (125 g) retiisejä
  • 2 oksaa rosmariinia
  • 1 ruukku persiljaa
  • 4 rkl oliiviöljyä
  • 2 rkl balsamiviinietikkaa
  • 1 tl suolaa
  • ¼ tl mustapippuria
  • 1 pss (100 g) saksanpähkinöitä

  1. Kuori sipulit ja leikkaa ne neljään osaan. Kuori ja kuutioi punajuuret, bataatti, lanttu ja palsternakka. Puolita retiisit ja hienonna rosmariini sekä persilja. Laita kasvikset kulhoon ja sekoita joukkoon rosmariini, öljy, etikka, suola ja pippuri.
  2. Levitä kasvikset leivinpaperilla päällystetylle uunipellille. Paahda 200-asteisessa uunissa 15 minuuttia. Lisää pellille pähkinät ja paahda vielä noin 10 minuuttia, tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.
  3. Levitä Suomalainen salaattisekoitus tarjoiluastiaan ja sekoita joukkoon pussin Thousand Island -kastike ja hienonnettu persilja. Lisää salaattiin paahdetut kasvikset kuumina tai jäähtyneinä.

Tutustu paremmin Hetki-salaattisekoituksiin täällä.

Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt