Meillä kotona -kaupat

Ulkoruukut silmäterillesi! 5 kaunista vaihtoehtoa pihalle ja parvekkeelle – osta säänkestävät ruukut Meillä kotona -kaupoista

MAINOS
Ulkoruukut silmäterillesi! 5 kaunista vaihtoehtoa pihalle ja parvekkeelle – osta säänkestävät ruukut Meillä kotona -kaupoista
Ulkoruukut ovat asia, johon kotipuutarhurin kannattaa satsata. Valikoimme Meillä kotona -kauppojen valikoimista tyylikkäät ja säänkestävät ruukut pihalle ja parvekkeelle. Tilaa ne helposti tästä jutusta – ja pian voit jo työntää sormet multaan!
Julkaistu: 30.4.2021

Ulkoruukut – 5 kaunista vaihtoehtoa

1. Tyylikäs ja jykevä metalliruukku

Musta, jauhemaalatusta metallista valmistettu ruukku sopii tyyliin kuin tyyliin. Laakeapohjainen ruukku ei pienestä tuulenpuuskasta kaadu. Cane-linen ruukun koko on 38 x 38 cm.

2. Ruukkupari rouheuden ystävälle

House Doctorin suuret betoniruukut myydään kahden erikokoisen kappaleen setteinä. Ruukkujen harmaa sävy korostaa kauniisti kasvien vihreää väriä. Ruukut voi sijoittaa huoletta taivasalle, sillä pohjassa on reikä, josta liika vesi pääsee valumaan pois. Lisäksi ne kestävät pakkasta. Pienempi ruukku on kooltaan 45 x 40 cm, isompi 55 x 50 cm.

3. Linnatyyliä kauniissa sävyissä

Tanskalaisen Bergs Potterin laadukkaat saviruukut ovat saaneet inspiraationsa 1860-luvulla Fredensborgin linnassa valmistetuista ruukuista. Ruukun halkaisija on 16 cm, ja myynnissä on useita värivaihtoehtoja. Pohjassa on reikä, josta liika vesi pääsee valumaan pois. Ruukun mukana tulee sopiva määrä laadukasta kasvualustaa.
Tilaa Meillä kotona -kauppojen uutiskirje!
Uutiskirjeen tilaajana saat viikon diilit ja inspiroivat sisällöt suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.

4. Ruukku kuin tiimalasi

Ferm Livingin ruukku hurmaa persoonallisella, tiimalasia muistuttavalla muodollaan. Kätevää ruukkua voi käyttää molemmin päin: joko pienempi tai isompi kuppi ylöspäin. Jämäkkä metalliruukku sopii sekä ulko- että sisäkäyttöön. Pohjan reiän ansiosta liika vesi valuu pois. Kuppien koot ovat 31 x 28 cm ja 11,8 x 17,2 cm.
Vai haluatko isomman? Tässä versiossa kupit ovat kooltaan 50 x 73 cm ja 19,7 x 28,3 cm.

5. Voisiko ruskea tämän paremmalta näyttääkään?

House Doctorin upeat ruukut myydään kahden erikokoisen kappaleen setteinä. Ruskeissa keraamisissa ruukuissa on kauniisti kiiltävä lasite pinnassa. Jokainen ruukku on omannäköisensä! Ruukut kestävät pakkasta ja niiden pohjassa on reikä. Pienemmän koko on 45 x 35 cm ja isomman 55 x 45 cm.
Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.
Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useista eri verkkokaupoista, jotka veloittavat itse toimituskulut myymistään tuotteistaan. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla. Näet mahdolliset toimituskulut aina tuotekortista, josta klikkaat valitsemasi tuotteen ostokoriin. Ostokorissasi näet myös erittelyn tuotteiden toimituskuluista.
Kommentoi »