Terassin parhaat kierrätysideat
Sisustus
Terassin parhaat kierrätysideat
Mistä on iloisen terassin sisustus tehty? Vanhasta, tuunatusta ja itse rakennetusta. Poimi pihallesi parhaat ideat!
Julkaistu 14.7.2016
Unelmien Talo&Koti
Vanha pirttikalusto saa uuden elämän terassin keskipisteenä. Valkoiseksi maalattuna se sopii loistavasti talon romanttiseen tyyliin. Irtopehmusteet tuovat penkkeihin uutta mukavuutta.
Hillityn tyylikäs terassi näyttää isolla rahalla kootulta. Paitsi ettei ole. Arkkupöytä on dynamiittitehtaan laatikko. Sohvan runkona on siirtolavoja ja pehmusteina vanhoja patjoja. Kaiken kukkuraksi rottinkituolitkin on löydetty kirppareilta.
Prinsessa on löytänyt uusia boheemeja ystäviä! Toisin sanoen tyylikaluston sohvapöytä sopii loistavasti istuinryhmän apupöydäksi. Huomaa myös tuolin selkänojalle asetettu, maaliroiskein koristeltu kasarimankka.
Vanhoista tiilistä syntyy ihanan patinoitunut lattia oleskelualueelle. Kattiloin ja peltisaavein vahvistettu iloinen ruukkukokoelma sopii hienosti boheemiin tyyliin.
Massiivinen grillikompleksi on terassin kunkku, vai onko sittenkään? Tämän viehättävän pihakeittiön sydän on vanha puuhella. Uudenkiiltävä teräspiippu antaa sille hyvän vedon.
Melkein kuin olohuoneessa, mutta sittenkin taivasalla! Tuulensuojaseinän eteen ripustetut pitsiverhot ja posliininen kahvikannu luovat herkullista harhaa olohuoneesta, ja rottinkikukkapöytä täyttää tehtävänsä ulkonakin. 
Mitäs kierrätettyä tässä on? No tietysti jykevän pöydän jalat, jotka on napattu vanhoista ompelukoneista. Ruostuneet maataloustyökalut on ripustettu koristeiksi harmaantuneisiin tikkaisiin.

Kukat eivät ole terassin ainoita somisteita. Patinoituneesta puupenkistä, perunakapoista, alumiinikattilasta ja jopa alpakkalusikoista syntyy mielenkiintoinen asetelma.

Lue lisää:

1 kommentti