Tältä näyttää pikkukokin paratiisissa! 10 ideaa leikkikeittiöön
Sisustus
Tältä näyttää pikkukokin paratiisissa! 10 ideaa leikkikeittiöön
Pikkukokkien keittiössä soppa porisee hellalla ja aterian päätteeksi astiat huljautetaan puhtaiksi tiskialtaassa. Leikisti, mutta melkein oikeasti.
Julkaistu 22.9.2016
Unelmien Talo&Koti
Isä nikkaroi lapsilleen mielikuvitusta kiehtovan leikkikahvilan laudoista, jotka jäivät yli perheen rakennustyömaalta. Äiti kirjoitti hinnastot liitutaulutarralle. Café Aurelian tarjoilija taitaa myös kokin ja kassaneidin hommat.
Tänään tehdään kesäkeittoa! Mummi on virkannut lapsenlastensa leikkikeittiöön laatikollisen vihanneksia. Komea puinen säilytyslaatikko kelpaisi myös oikean kyökin puolelle.

Villa Hattara on neljän sisaruksen yhteinen leikkimökki, jonka keittiö on pienten emäntien ja heidän veljensä suosikkipaikka. Juuri nyt uunissa "paistuu" oikeita korvapuusteja. Herkuttelun päätteeksi voi kiivetä parvelle huilimaan.

Pienimmän kokin mieleen juolahti kesken leikkien, että oravalle ja sen pehmokavereille pitää keittää päiväkahvit. Ne tarjotaan minikokoisista posliinikupeista. Pöytänä on vieraiden minimittoihin sopiva kakkuvati.
Supersöpö leikkimökki on sisustettu kekseliäästi kierrättäen. Tiskipöytä on tehty huutokaupasta hankitusta kampauspöydästä. Peili poistettiin, nuhjuinen pinta maalattiin ja kaluste somistettiin boordista leikatuilla ruusuilla.
Leikkimökin astiahylly löytyi roskiksesta. Pienellä tuunauksella siitä tuli täydellinen säilö posliinisille ruusukupeille. Pyöröpuutangossa roikkuu oikeita kauhoja ja vispilöitä.
Kolmella veljeksellä on yhteinen kokkauspiste perheen keittiössä. Samalla hoituvat tiskitkin. Teekutsujen järjestäminen on yksi poikien lempileikeistä. Hyllyllä on leivontakirjoja, joiden reseptejä innokkaat pikkukokit himoitsevat päästä kokeilemaan.
Perheen pikkukokille on tehty ikioma puuhanurkkaus kodin keittiöön. Siinä touhutessaan ahkera apuri malttaa odottaa oikean ruoan valmistumista. Leikkihella on kirpputorilta, hyllykkönä on entinen kenkähylly. Liitutauluun on kirjattu perheen viikon ruokalista.
Iloisen värikkääksi sisustetun kodin keittiössä on myös lasten pikkuhella. Kierrätyskaluste oli ensin puunvärinen, sitten punainen ja nyt valkoinen. Taustatapettina on Tapettitalon Ilo.
Sisaruksilla on yhteinen leikkihuone, jonka toinen pää on pyhitetty kotileikeille ja toinen pää pelaamiselle ja muulle temmellykselle. Hyllyt takaavat jämptin järjestyksen.

Lue lisää:

Kommentoi »