Lastenhuoneiden iloiset nukkekodit – nämä 7 satumaailmaa hurmaavat niin lapset kuin aikuisetkin!
Sisustus
Lastenhuoneiden iloiset nukkekodit – nämä 7 satumaailmaa hurmaavat niin lapset kuin aikuisetkin!
Nukkekoti voi olla romanttinen tai räväkkä, iso tai pieni, ostettu tai itse tehty, mutta aina se on lastenhuoneen kohokohta. Tässä seitsemän ihanaa ja erilaista esimerkkiä. 
23.2.2016
 |
Unelmien Talo&Koti
Ranskalaiselta kartanolta näyttävä nukkekoti sopii täydellisesti vaalenpunaiseen prinsessahuoneeseen. Alustana toimiva rottinkilokerikko antaa sille vielä lisää kokoa.
Itse rakennettu nukkekoti kasvaa tarpeen mukaan uusilla kerroksilla. Kun sen mittakaava on 1:18, 1:16 tai 1:12 kuten tässä, valmiita huonekaluja on saatavana paljon. 
Tonttupariskunta on saanut asunnon somasti tapetoidusta lasivitriinistä. Raja leikkikalun ja koriste-esineen välillä on hyväntuulisen häilyvä.
Tässä nukkekodissa asuu prinsessajengi. Heidän talonsa on maalattu kattoa myöden valkoiseksi, jotta se sopisi paremmin ympäröivään sisustukseen.
Seinät eivät tee kotia, eiväthän! Kokoelma vanhoja minikalusteita muodostaa selvästi kodin, vaikka niiden sijoituspaikka onkin vain hyllykkö. 
Nukkemaailmasta löytyy kotimaisiakin talopaketteja. Koiramäellä eletään sadan vuoden takaista aikaa. Seinät ovat hirttä ja tulisijoista lähtee katolle kunnon hormit!

Tuunaus on sallittua! Tässä klassisen Lundby-nukkekodin sivut on maalattu lipaston mukaan punaisiksi. Muovisen perusperheen sijaan siellä asuu lauma eläinmaatuskoja.

Lue lisää:

1 kommentti