Suomalaisten suosikkisohva mukautuu moneen tyyliin
Sisustus
Suomalaisten suosikkisohva mukautuu moneen tyyliin
Ikean Ektorp on suomalaisten suosikkisohva. Ei ihme, sillä klassikko mukautuu mihin tyyliin tahansa. Katso 6 hurmaavaa esimerkkiä!
Julkaistu 9.9.2016
Unelmien Talo&Koti
Mausteiset värit ja runsaat yksityiskohdat sopivat kultturellisti muotoillun Ektorpin seuraksi. Muutama mustavalkoinen yksityiskohta riittää yhdistämään sen etniseen tunnelmaan. 
Ektorp on valkoisten tyylihuonekalujen kaveri. Sohva lisää salonkiin viihtyisyyttä, mutta ei silti pilaa kultivoitunutta tunnelmaa sopimattomalla käytöksellä. 
Ektorpiin saa monenlaisia irtopäällisiä, mutta valkoiset päälliset voi värjätä myös itse pesukoneessa. Pinkki ja vaaleansininen sohva on iloisen värikkään sisustuksen tähtikaluste!
Onko tyylisi pelkistetty ja skandinaavisen eteerinen? Sinunkin kannattaa tutustua selkeälinjaiseen Ektorpiin. Jos haluat sohvaan hieman lisää juurevuutta, peitä istuinosa viljan värisellä viltillä ja työnnä sen helmat istuintyynyjen alle.
Tummanharmaa Ektorp valkoista on astetta miehekkäämpi. Sohvalla on kahdeksan virallista värivaihtoehtoa.
Huvilatyyliin kuuluu tietysti valkoinen Ektorp! Se on hieno vastakohta mustalle kamiinalle ja rustiikille sohvapöydälle. Muutama vaaleansininen yksityskohta täydentää kokonaisuuden.

Lue lisää:

Kommentoi »