Unelmien Talo&Koti

Suomalaisten suosikkisohva mukautuu moneen tyyliin

Mainos
Ikean Ektorp on suomalaisten suosikkisohva. Ei ihme, sillä klassikko mukautuu mihin tyyliin tahansa. Katso 6 hurmaavaa esimerkkiä!
Teksti Atso Mikkola
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto
kuva
Mausteiset värit ja runsaat yksityiskohdat sopivat kultturellisti muotoillun Ektorpin seuraksi. Muutama mustavalkoinen yksityiskohta riittää yhdistämään sen etniseen tunnelmaan. 
kuva
Ektorp on valkoisten tyylihuonekalujen kaveri. Sohva lisää salonkiin viihtyisyyttä, mutta ei silti pilaa kultivoitunutta tunnelmaa sopimattomalla käytöksellä. 
kuva
Ektorpiin saa monenlaisia irtopäällisiä, mutta valkoiset päälliset voi värjätä myös itse pesukoneessa. Pinkki ja vaaleansininen sohva on iloisen värikkään sisustuksen tähtikaluste!
kuva
Onko tyylisi pelkistetty ja skandinaavisen eteerinen? Sinunkin kannattaa tutustua selkeälinjaiseen Ektorpiin. Jos haluat sohvaan hieman lisää juurevuutta, peitä istuinosa viljan värisellä viltillä ja työnnä sen helmat istuintyynyjen alle.
kuva
Tummanharmaa Ektorp valkoista on astetta miehekkäämpi. Sohvalla on kahdeksan virallista värivaihtoehtoa.
kuva
Huvilatyyliin kuuluu tietysti valkoinen Ektorp! Se on hieno vastakohta mustalle kamiinalle ja rustiikille sohvapöydälle. Muutama vaaleansininen yksityskohta täydentää kokonaisuuden.

Lue lisää:

Sisusta olohuone pastellinsävyin

8 rennon värikästä olohuonetta

Keinutuoli sopii monenlaiseen sisustukseen – katso ideat

Julkaistu: 9.9.2016
Katso myös nämä