Rennon persoonalliset olohuoneet – poimi 8 ideaa
Sisustus
Rennon persoonalliset olohuoneet – poimi 8 ideaa
Mitä enemmän värejä ja kuvioita, sitä iloisempi, persoonallisempi ja viihtyisämpi sisustuksesta syntyy! Jos et usko, katso nämä kahdeksan upeaa olohuonetta. 
21.7.2016
 |
Unelmien Talo&Koti
Verannan kesäolohuoneen kellertävät seinät ja sininen lattia luovat leppoisaa huvilatunnelmaa. Lakanalla verhoiltu sohva ja katosta riippuva olkihattukokoelma kuiskaavat: unohda kiireet ja nauti kesästä!
Vanhasta rautasängystä syntyy patjoilla, täkeillä ja tyynyillä ihana päivävuode olohuoneen nurkkaan. Värikkäät ja suhteelliset pienet kuviot sopivat kuin luonnostaan yhteen. Lattialla oleva kylmälaukkukin asettuu luontevaksi osaksi sisustusta.
Pihasaunan oleskelutilaa komistaa upea tapettikollaasiseinä. Lilat, pinkit, keltaiset, perinteiset ja modernit palaset muodostavat riemukkaan kokonaisuuden. Joitain kuvioita on leikattu irtikin ja liimattu eri taustalle.
Valaisimiakaan ei kannata ottaa niin vakavasti! Hullunkurinen antiikkikattokruunu on saanut harvojen kristalliensa lisukkeiksi suloisia lasten askartelemia koristeita.
Tarvitseeko nojatuolin verhoilua uusia kokonaan, jos kangas on kulunut vain selästä? No ei tietenkään. Eikä uuden kankaan tarvitse muistuttaa vanhaa, sillä moninaisuus on rikkautta. Punainen, pinkki, lila, sininen, valkoinen ja musta sopivat mainiosti yhteen.
Mustavalkoista sisustusta on yllättävän helppo alkaa muuttaa värikkäämmäksi. Punavoittoiset tyynyt ja etualan paloautonväriset nukenvaunut asettuvat paikoilleen ilman kinaa. 
Onpa pinkki herkullinen väri! Huikea Las Vegas -henkinen sohva ja mummotapetti ovat aivan vastakkaisista maailmoista, mutta vahva väri vetää ne samaan joukkueeseen. Valkoinen raikastaa kokonaisuutta, mutta vihreä lampunvarjostin on ihana poikkeus, joka herättää huoneen todella eloon.
Mistä pidät eniten: farkulla verhoilluista sohvista, punaiseksi maalatusta pöydästä, seinustalla olevasta riisutusta puutuolista vai television takana komeilevasta tilkkuseinästä? Tämä olohuone on täynnä iloisia ja hauskoja ideoita.

Lue lisää:

Kommentoi »