Iloisen värikäs parveke – 8 luovaa ideaa
Sisustus
Iloisen värikäs parveke – 8 luovaa ideaa
Värikkäät tekstiilit, rennot kalusteet, rehevät kukat ja persoonalliset koriste-esineet tekevät parvekkeesta iloisen kesäkeitaan.
Julkaistu 30.6.2016
Unelmien Talo&Koti
Missä kukat loppuvat ja tyynyt alkavat? Kun tekstiilit, istutukset ja vielä ikkunasta näkyvä huonekin ovat samaa sävymaailmaa, lopputulos on hersyvän runsas.
Eurolavoista, patjoista ja värikkäistä tyynyistä syntyy rento ja edullinen kulmasohva. Seinää vasten nojaava kepukkakokoelma täydentää tyyliä.
Sivuseinälle nostettu upea vanha ovi luo tämän parvekkeen tunnelma. Ruosteiset uuninluukut jatkavat hauskasti teemaa.
Surfina-amppeli on löytänyt paikkansa kauniista rautatuolista. Kukat, lattia ja koriste-esineet sointuvat upeasti yhteen.
Kun tilaa on vähän, tuoli ja pari ruukkua riittää sisustukseksi. Betoniparvekkeella on kylmä lattia, joten mattoonkin kannattaa satsata. Valosarja on veikeä lisä kokonaisuuteen.
Sirot metallikalusteet sopivat pienille 50-luvun parvekkeille. Korkeissa ruukuissa kasvit yltävät valoon ja nousevat katseen korkeudelle.
Sekalaisista ruukuista ja kukkalaatikoista syntyy kodikas kokonaisuus. Lasikaiteen eteen kiinnitetty värikäs kangas antaa yksityisyyttä. 
Parvekkeen voi sisustaa toiseksi olohuoneeksi. Kauniit pikkuesineet luovat jännittävästi sisätilan tuntua eikä kasveja tarvita lainkaan. 

Lue lisää:

Kommentoi »