Sukset sisustuksessa – 8 inspiroivaa ideaa
Sisustus
Sukset sisustuksessa – 8 inspiroivaa ideaa
Jos et viihdy ladulla, tuo sukset sisälle. Ne näyttävät hyvältä sisustuksessa – vaikka pinkeiksi maalattuina!
22.2.2017
 |
Unelmien Talo&Koti
Hauskan ja vintage-henkisen olohuoneen kapealla seinänpätkällä on juuri sopiva paikka suksille. Niiden upeasti hehkuvat värit täydentävät hienosti sisustusta, jossa on paljon lämpöiseksi patinoitunutta puuta. Vanhat koulutuolit sopivat urheilulliseen tunnelmaan.
Komea antiikkinen kaappi saa talvisin kaverikseen sirot puusukset. Viileän vaalea olohuone on muutenkin talvinen: valkoinen nojatuoli on kuin tuiskun muotoilema kinos ja verhotankoon ripustetun valosarjan varjostimet lumipalloja.
Tietysti ovenpieltä pitää koristaa kauniisti kuluneet sukset! Ne kertovat, että täällä asuu sitkeää, tervehenkistä ja perinteitä kunnioittavaa väkeä. Eri kokoiset lyhdyt ja nostalginen emalinen kattila muodostavat sivakoiden kanssa ihanan maalaishenkisen asetelman.
Upean pihatalon ovelle on asetettu nojalleen kauniit 60-luvun puusukset. Sisällä rottinkituolia vasten nojaa perinteiset bambusauvat, joiden sommat on kiinnitetty nahkalenkeillä. Seuranaan niillä on harmaa lampaantalja ja mummoruuduista koottu peite. Ne kaikki näyttäisivät hyviltä myös kotona.
Pohjoisessa sijaitsevan vapaa-ajankodin seinälle on nostettu sukset, joilla talon isäntä hiihti umpihangessa ensimmäisinä talvina. Tästä hirsiseinäisestä tuvasta ei puutu tunnelmaa!
Vaalean romanttiseen kotiin sopivat tietysti hennon vaaleanpunaiset sukset. Sellasia ei myydä kaupassa, mutta ne voi tuunata itse. Spray-maalilla perussivakat muuntuvat utuisiksi sisustusesineiksi. Ehkäpä enkelit laskettelevat niillä pilvien mäkiä ja pysähtyvät välillä kaakaolle ja hattaralle?
Hauska valokuva-, teksti- ja kylttisommitelma laajentuu  hopeakehyksisellä peilillä, vanhoilla suksilla ja patinoituneella ikkunanpokalla. Ilo-teema ja harmaa-valkoinen väriskaala sitoo sekalaisen esinekokoelman ja sohvan tyynyineen ja pitsipeitteineen yhdeksi kodikkaaksi kokonaisuudeksi.
Onko eteisaulassa odottava suksipaketti tulossa vai lähdössä kenties hiihtolomalle? Komeat peiliovet, herkullisen karhea tiiseinä, ruosteinen maitotonkka ja oviaukosta pilkistävän kodinhoitohuoneen kaappiverho luovat menneen maailman kiireetöntä tunnelmaa. Nurkkaan unohtuneet sukset solahtavat siihen täydellisesti.

Lue lisää:

Kommentoi »