Vanha esine on sisustuksen katseenvangitsija
Sisustus
Vanha esine on sisustuksen katseenvangitsija
Kaipaako kotisi sisustus viimeistä silausta, jotain katseet kääntävää esinettä? Se voi löytyä kirpparilta tai navetan vintiltä. Vanhoissa tavaroissa on charmia! 
22.4.2016
 |
Unelmien Talo&Koti
Eteistä on vaikea sisustaa mielenkiintoiseksi. Vanha puhelin ja matka-arkku antavat läpikulkutilalle heti persoonallisuutta.
Rujokin voi näyttää hienolta. Kädettömässä ja hiuksettomassa mallinukessa on sielukkuutta ja se on mainio pari valokuvan mustakätisen miehen kanssa.
Aina ei tarvita työlästä kunnostusta. Pari tyynyä riittää tekemään pehmusteensa menettäneestä tuolista mukavan.
Vanhat tuolit ovat usein todella kauniita. Jos löytämäsi kaunotar ei mahdu ruokapöydän ympärille, ota se vaikka kukkatueksi.
Tämän runsaan olohuoneen ehdoton katseenvangitsija on seinän vanha kaappi. Se saa koko sisustuksen tuntumaan aidosti vanhalta, vaikka sen useimmat kalusteet ovat uusia.
Ryijy on kaunis tausta nostalgiselle asetelmalla. 1900-luvun alun kirjoituskonetta ei enää tarvita kirjoittamiseen, mutta sen mekaaninen nerokkuus kiehtoo silti yhä.
Mitä jos muuttaisit vanhan esineen käyttötarkoitusta? Kaapelikelasta tulee mainio pöytä ja ovesta seinäkoriste. Moderni, hieman muovisen oloinen tapetti korostaa komeasti puupintojen herkkyyttä.
Eihän näin kaunista esinettä ei voi koskaan heittää pois! Vaikka rottinkisilla lastenvaunuilla ei ole mitään hyötykäyttöä, tekevät ne tästä makuuhuoneesta aivan erityisen. 

Lue lisää:

Kommentoi »