8 x luo vanhasta uutta
Sisustus
8 x luo vanhasta uutta
Vaikka jokin tavara tulisi tiensä päähän alkuperäisessä tehtävässään, sillä voi olla vielä uusi tulevaisuus muissa hommissa. Matkalaukku muuntuu pikkupöydäksi ja työkalupakki käsityökopaksi.
12.2.2016
 |
Unelmien Talo&Koti
1. Satavuotiaan hirsitalon olohuoneen sohvapöytä on lahjoitus talossa asioineelta sähkömieheltä. Vanha kaapelikela on täydellinen uudessa roolissaan.
2. Tästä ei idea enää simppelimmäksi muutu. Kaada kuppi nurin, ja siinä on sievä tuikkuteline. Tehokkaimmalta näyttää pitkin pöytää kulkeva kuppirivi.
3. Eteisen ja keittiön välille haluttiin ikkuna. Sopivat kehykset saatiin peilistä, lasiliike vain vaihtoi peilien tilalle vanhat lasit. Lipaksi kiinnitettiin pieni kaunis hylly.
4. Näin nätisti halot sulautuvat sisustukseen, kun niitä säilytetään vanhassa, valkoiseksi maalatussa saavissa. Tässä tehtävässä ei haittaa, vaikka saavi ei olisikaan aivan tiivis.
5. Ajan patinoima työkalupakki ei ole kovin käytännöllinen alkuperäisessä tarkoituksessaan mutta toimii mainiosti käsityökoppana. Langat pysyvät tallessa, ja neule on kätevä ottaa mukaan vaikka parvekkeelle.
6. Kaipaatko uutta keväistä pöytäliinaa kattausta kaunistamaan? Kurkkaapa liinavaatekaappiin, josko sieltä sattuisi löytymään vanha hempeä pitsilakana. Käsin tehdyt nimikirjaimet ovat vain plussaa.
7. Kirpputorilta löytynyt vanerinen matkalaukku muuttui pikkupöydäksi, kun se sai alleen pyörät. Korkeutta tuli juuri sopivasti, ja nyt kalustetta on kevyt liikutella.
8. Joskus käy niin hyvä tuuri, että sohvapöytä ajelehtii mökkirantaan. Ronskin pöydän taso on ollut alun perin ovi. Jalat ovat 70-luvun televisiotasosta.

Lue lisää:

Kommentoi »