Avotakka

Sohvan sijoittaminen olohuoneeseen saattaa olla kinkkinen pulma – kurkkaa kotien kauniit ratkaisut!

Sohvan sijoittaminen olohuoneeseen saattaa olla kinkkinen pulma – kurkkaa kotien kauniit ratkaisut!
Sohvan sijoittamisella on ratkaiseva rooli olohuoneen sisustuksessa. Se jakaa tilaa tai seisoo kiltisti seinän vieressä. Klassinen kulmasohva vai siro vintagesohva? Näistä innostuimme.
Julkaistu: 15.9.2020
Tässä olohuoneessa on lupa pomppia sohvalla. Matala 1960-luvun moduulisohva on verhoiltu rohkeasti yhdistämällä villasekoitekankaan viittä eri sävyä. Suuri itämainen matto korostaa värikkään oleskelutilan rentoa tyyliä.
Putkirunkoiset vintagetuolit keventävät sohvaryhmää, koska ne on verhoiltu vaaleammalla kankaalla kuin klassisen mallinen sohva. Lasipöytä antaa korean itämaisen maton loistaa. Lue lisää tästä kodista!
Kapeahkossa tilassa on yhdistetty taitavasti pyöreitä ja kulmikkaita kalusteita. Mesiheinä-ryijy, verhot ja matto lisäävät tilan kodikkuutta. Artekin safarituoli on hyvä pari &Traditionin Formakami-riippuvalaisimelle.
Tämä olohuone on jaettu nerokkaasti työ- ja oleskelutilaksi käyttämällä sohvaa tilanjakajana. Korkeassa huoneessa on mahdollista ripustaa myös pyörä seinälle. Sohvapöytänä ovat värikkäillä kankailla peitetyt vanhat matka-arkut. Keltainen sohva on Muuton mallistosta.
Olohuoneen kalusteita ei tarvitse sijoittaa seinänvieruksille. Tilava olohuone näyttää runsaalta ja kodikkaalta, kun se on jaettu ruokailu- ja oleskelutilaksi sijoittamalla muhkea kulmasohva huoneen keskelle. Kaunis loft-koti esitellään tässä jutussa.
1960-luvun omakotitalon olohuoneessa säilytys on ratkaistu sijoittamalla sohvan taustaksi matalat laatikostot, jotka toimivat tilanjakajana ja kätevänä laskutilana. Laatikosto on Kvikin mallistosta. Televisio on lähes huomaamaton tauluasetelman osana. Kurkkaa lisää kuvia tästä 60-luvun talosta.
Kalusteita ei tarvitse sijoittaa seinien suuntaisesti. Vinottain oleva koristeellinen sohvasänky ja matto korostavat huoneen boheemia tyyliä. Sohvasänky ja matto ovat Ikeasta. Intialainen pöytä ja sohvatyynyt löytyivät Tallinnasta.
1 kommentti