Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Ruoka

Sienten pakastaminen

Sienten pakastaminen sopii etenkin punikkitateille, haperoille ja kantarelleille. Suppilovahverot, mustatorvisienet ja lampaankäävät voivat sitkistyä pakastettaessa, mutta se ei välttämättä haittaa ruoaksi valmistamista.

10.9.2013 | Päivitetty 5.1.2024

Sienten pakastaminen – ohje:

  1. Puhdista ja paloittele pakastettavat sienet.
  2. Paahda niitä paistinpannulla ilman rasvaa, kunnes niistä irtoaa neste. Voit jatkaa paahtamista niin, että neste haihtuu pois, ja pakastaa sienipalat kuivina. Toinen vaihtoehto on pakastaa sienet liemineen, kun neste on vielä pannulla. Liemineen pakastettuna sienet säilyvät hieman paremmin, sillä pakastusrasian tai -pussin saa helpommin tiiviiksi niin, että mukaan ei jää ilmataskuja.
  3. Sienet voi paahtaa kuiviksi sulatuksen jälkeen.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt