Ripaus Toscanaa terassille – sisusta kauniisti saven sävyillä!
Sisustus
Ripaus Toscanaa terassille – sisusta kauniisti saven sävyillä!
Terassi tai parveke sisustetaan nyt savella. Yhdistä punaruskea terrakotta muihin maanläheisiin väreihin ja luo eteläeurooppalaista tunnelmaa.
9.8.2017
 |
Kotivinkki

Perusta oma viherkeidas hyllylle, penkille tai ikkunalaudalle. Luo viidakon runsautta yhdistelemällä erilaisia kasveja ja ruukkuja. Isolehtiset kasvit ovat nyt erityisen trendikkäitä.

Helppohoitoinen maksaruoho viihtyy amppelissa. Jos rakastat punottuja amppeleita, kokeile tehdä omasi makrameetyyliin. Ohjeen löydät täältä.

Hyödynnä saviruukkuja kattauksessa: ruukunalunen toimii kate- tai leipälautasena ja pieni kukkaruukku leipätikkujen tarjoiluastiana. Savipata kuuluu Ikean Användbar-mallistoon.

Yllätä vieraat ja leivo sämpylät pieniin ruukkuihin. Muista vuorata ruukut leivinpaperilla, ennen kuin laitat niihin taikinan.

Kevyt laastikerros antaa lisää patinaa saviruukuille. Sekoita laastia ja vettä ja töpötä tai sivele seos ruukun pintaan. Anna kuivua pari tuntia huoneenlämmössä. Jos haluat tasaisen pinnan, käy ruukku lopuksi läpi varovasti hiekkapaperilla.

Mätsää tyynyt tyyliin sopiviksi, ja saat terassista myös kauniin löhöilypaikan.

Kommentoi »