Meillä kotona -kaupat

Mitä ihmettä vien tuliaiseksi mökille? Sisustustoimittaja Anna Aromaa suosii käytännöllisiä viemisiä – tässä hänen 6 ideaansa

MAINOS
Mitä ihmettä vien tuliaiseksi mökille? Sisustustoimittaja Anna Aromaa suosii käytännöllisiä viemisiä – tässä hänen 6 ideaansa
Sisustustoimittajamme Anna Aromaa on vakituinen kesävieras tuttaviensa kesäpaikoissa, koska hänellä ei ole omaa kesämökkiä. Tuliaisiksi hän valitsee käytännöllisiä ja kestäviä tavaroita, jotka eivät päädy kesän päätteeksi kirpputorille. Katso poiminnat ja tilaa Annan suosittelemat mökkituliaiset helposti Meillä kotona -kaupoista.
Julkaistu: 3.6.2021

Mökkituliaiset: 6 ideaa

1. Pressopannu kahvihampaille

Varmista, että saat mökillä kunnon kahvit. Tämä House Doctorin pressopannu ilahduttaa kahvinystäviä ja monipuolistaa kahvitteluhetkiä, jos mökillä on tavallisesti käytössä pelkästään perinteinen keitin. Pressopannulla valmistettu on täyteläisempää ja aromikkaampaa kuin suodatinkahvi. House Doctorin pressopannun vetoisuus on 10 dl, joten sillä keittää kupilliset isommallekin porukalle. Muista ottaa mukaan myös paketti pannuun sopivaa kahvia!

2. Pyyhekuiva

Kesämökillä ei ole koskaan liikaa kylpypyyhkeitä, ja siksi niitä kannattaakin viedä aina lahjaksi. Laadukas vohvelipyyhe tuntuu ihanan pehmoiselta iholla saunan sekä uinnin jälkeen. Haikuan Varsinais-Suomessa valmistettu, puuvillalla höystetty pellavapyyhe vain paranee käytön ja pesujen myötä. Valittavana on neljä sävyä: luonnonvalkoinen, metsänvihreä, petroolinsininen sekä roosa. Jos vierailet usein samalla mökillä, tiedät, mistä väreistä siellä pidetään. Pyyhkeen koko 135 x 85 cm.

3. Maljakolle on aina käyttöä

Vie leikkokukkien sijasta tuliaisiksi tilava lasimaljakko, johon voi kerätä niittykukkia tai männynoksia. House Doctorin ajaton vaasi sopii hyvin yhteen erityylisten maljakoiden kanssa, ja syksyllä sen voi täyttää vaikka kävyillä.

Tilaa Meillä kotona -kauppojen uutiskirje!
Uutiskirjeen tilaajana saat viikon diilit ja inspiroivat sisällöt suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.

4. Tarjottimella tarjoilu pelaa

Tarjotin on aina paikallaan käytännöllisyytensä vuoksi, sillä mökillähän pyritään sään salliessa syömään ja kahvittelemaan aina ulkona. Nordalin rottinkiset tarjottimet ovat myös kivoja alustoja hedelmille, ja niistä saa herkullisen asetelman ruokapöydälle.

5. Kyläkaupan korein kassi

Tuohipunosta jäljittelevä, paperista ja puumateriaalista punottu korikassi sopii suomalaisen hirsimökin eteisnaulakkoon kuin Reino-tossut räsymatolle. Kyläkaupalla se kerää taatusti katseet, ja voipa tilavaan koppaan sujauttaa tarvittaessa myös sauna- tai rantapyyhkeet. Tähän House Doctorin settiin kuuluu kaksi erikokoista veskaa (40 x 20 x 30 cm ja 55 x 20 x 33 cm).

6. Palapeli purkissa

Mikä onkaan hauskempaa kuin koota palapeliä sateen ropistessa ikkunoihin? Cavallinin tuhannen palan vanhaa opetustaulua muistuttava palapeli on pakattu kauniiseen rasiaan, joka on ilo antaa lahjaksi vaikka ilman käärepaperia.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useista eri verkkokaupoista, jotka veloittavat itse toimituskulut myymistään tuotteistaan. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Näet mahdolliset toimituskulut aina tuotekortista, josta klikkaat valitsemasi tuotteen ostokoriin. Ostokorissasi näet myös erittelyn tuotteiden toimituskuluista.

Seuraa Meillä kotona -kauppoja somessa!
1 kommentti