Meillä kotona -kaupat

Narsissikortti, kukoistava kuppi & 5 muuta pääsiäistuotetta, jotka tuovat iloa kevään suurimpaan juhlaan – kurkkaa poiminnat ja tee ostoksia suoraan jutusta

MAINOS
Narsissikortti, kukoistava kuppi & 5 muuta pääsiäistuotetta, jotka tuovat iloa kevään suurimpaan juhlaan – kurkkaa poiminnat ja tee ostoksia suoraan jutusta
Pääsiäisen aikaan tekee mieli askarrella ja sisustaa kotia keväisemmäksi sekä tietenkin ilahduttaa läheisiä iloisella pääsiäistervehdyksellä. Poimimme Meillä kotona -kauppojen valikoimasta pääsiäistuotteet, jotka piristävät keväistä juhlaa!
Julkaistu: 17.3.2021

Vaasi tulppaaneille ja leikkonarsisseille

Jotain pientä piristystä pääsiäiseen? House Doctorin Bubble (17,5 x 25 cm) on täydellisen simppeli maljakko, jossa kevään kukkaset pääsevät kauniisti esille.

Kastelupallo piristää huonekasveja (ja sinua!)

Pääsiäisen vapaapäivinä on sopiva hetki huoltaa huonekasveja. Auringonkeltainen kastelupallo (korkeus 28 cm) tuo kevään tuntua kotiin. Kapine on myös kätevä, sillä se kastelee huonekasveja, jos sinä et itse aina muista. Kurkkaa täältä tarkemmat ohjeet kastelupallon käyttöön.
Tilaa Meillä kotona -kauppojen uutiskirje!
Uutiskirjeen tilaajana saat viikon diilit ja inspiroivat sisällöt suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.

Kupillinen keväisiä sävyjä

Uudet mukit tekevät ihmeitä pääsiäisen brunssipöytään. Vallilan Malva-mukin (vetoisuus noin 3,5 dl) kukkakuviot on luonut Saara Kurkela. Kuosissa on myös ripaus laventelia, joka on tämän kevään trendikkäin väri. Jos sävy saa sydämesi sykkimään, kurkkaa myös tämä juttu laventelisista tuotteista!

Paras aika muna-askarteluun

Näitä tekee mieli taiteilla isompikin satsi! Koristele valkoiset askartelumunat maalilla, maalitusseilla, paperitarroilla tai paperiteipeillä. Muovisia munia on kennossa 12 kappaletta. Yhden munan korkeus on 6 cm.

Täydelliset tussit munien ja muiden juttujen koristeluun

Metallista hehkua pääsiäiskoristeluihin! Settiin kuuluu kuusi Pintor-maalikynää: kulta, sininen, pinkki, vihreä, violetti ja hopea. Nämä kynät sopivat erilaiseet puuhailuun: piirrä puulle, paperille, metallille, lasille tai koristele vaikkapa kiviä.

Kevään keltaista ja tietenkin pajunkissoja

Mikä siinä onkaan, että kevät aiheuttaa sisustuksellista keltakuumetta? Soman Pajunkissa-kankaan on suunnitellut Eveliina Netti. Kuosin voi valita joko keltaisella tai harmaalla pohjalla. Kankaan leveys on 150 cm. Materiaali on 83 % puuvillaa ja 17 % polyesteria.
Tuotekortilla esitetty hinta on 10 cm:n hinta, ja kankaan metrihinta on 24 €/m. Jos siis haluat metrin kangasta, valitse ostoskorista tuotteen kappalemääräksi 10, jos kaksi metriä, valitse 20 ja niin edelleen. Huomioithan, että kankaalla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

Psst!

Jos kaipaat kotiisi lisää keltaisia väriläiskiä, kurkkaa tämä juttu keltaisista sisustustuotteista.

Nyt jos koskaan on syytä etäilahduttaa kortilla

Tänä vuonna pääsiäiskortilla on tavallistakin suurempi merkitys. Hanki siis kerralla kunnon kasa kortteja ja lähetä iloinen tervehdys postissa kaikille rakkaillesi. Iloista pääsiäistä!
Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.
Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useista eri verkkokaupoista, jotka veloittavat itse toimituskulut myymistään tuotteistaan. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.
Näet mahdolliset toimituskulut aina tuotekortista, josta klikkaat valitsemasi tuotteen ostokoriin. Ostokorissasi näet myös erittelyn tuotteiden toimituskuluista.
1 kommentti