Meillä kotona -kaupat

Keltainen kuin niittyleinikki tai krookus! Auringon sävyt tuovat kesän kotiin – katso poiminnat ja hanki suosikit omaksesi parilla klikkauksella

MAINOS
Keltainen kuin niittyleinikki tai krookus! Auringon sävyt tuovat kesän kotiin – katso poiminnat ja hanki suosikit omaksesi parilla klikkauksella
Keltainen on energinen väri, joka yhdistetään kesään, niittykukkiin ja lämpöön. Se antaa virtaa ja hyvää mieltä, ja keltaisen kera elämä onkin kuin kissalla aurinkoläikässä. Näillä tuotteilla tuot ilonpilkahdukset osaksi arkeasi ja kotisi sisustusta!

1. Raitoja huovassa

Juhannuksesta ei selviä ilman kunnon villahuopaa! Tämä lämmin, keltaisella raitakuosilla kuvioitu Klippanin viltti löytää paikkansa myös veneestä, terassilta, takan edestä tai vaikka puistopiknikiltä.

2. Kukkaniityn ihanimmat

Laminoitu leikkuulauta on niin kaunis, että sen voisi ripustaa vaikka seinälle. Kuviossa versovat ja kukoistavat kesäisen pihapiirin ja kasvimaan kasvit – montako pystyt tunnistamaan?

3. Käsidesille, puhelimelle, meikeille...

Pikkutavaroille varattuja pussukoita ei voi koskaan olla liikaa. Tai ainakaan nättejä sellaisia! Pussukat auttavat myös pitämään sivutaskuttoman käsilaukun järjestyksessä. Tästä keltaisesta kaunottaresta on saatavilla kolme eri kokoa – hanki vaikka kaikki!

4. Hypätäänkö ruutua?

Ferm Livingin mallistoon kuuluvassa kelim-matossa on ihanan murretut värit ja pikkuisen pippuria. Juuri sopivasti värikäs mutta kuitenkin hillitty matto on täydellinen hankinta mökkisisustuksen piristykseksi.

5. Päiväunet kullan kanssa

Keltainen tyynynpäällinen on kaunis kuin kultakimpale. Sen lämpö tuo sisustukseesi juuri sopivasti vitamiinia ja auringon energiaa. Yksittäinenkin väriläiskä sohvalla tai petauksessa tekee ihmeitä kodin ilmeelle. Koko 50 x 50 cm.

6. Pitkä linja

Kuin kaksi metriä aurinkorantaa! Upea leijonankeltainen käytävämatto vie tyylipisteet ja kirkastaa tylsän tai hämärän tilan hetkessä. Villasta valmistetun maton päällä askel tuntuu kevyeeltä myös kesän jälkeen.

7. Pellavan sylissä

Pellavan viileää tuntua iholla ei voita mikään! Tämä vaaleankeltainen pellavapussilakana onkin paras mahdollinen vieruskaveri kuumaan ja kosteaan kesäyöhön – tai ainakin toiseksi paras. Koko 150 x 210 cm.

8. Aurinkokuningattaren divaani

Säteilevän keltainen päiväpeti ei jätä ketään kylmäksi. Bloomingvillen tyylikkäälle divaanille pitää ehkä tehdä ajanvaraussysteemi, että kaikki pääsevät vuorollaan loikoilemaan. Hätätapauksessa pedille voi peitellä myös yökyläilevät yllätysvieraat.

9. Kuin sammalmätäs

Istu nyt hetkeksi, hyvä ihminen! Sympaattisen pyöreä, samettipintainen pouf-rahi kutsuu oikaisemaan koivet ja hengähtämään hetkeksi. 35 senttinen rahi sopii myös väliaikaiseksi sivupöydäksi, kunhan sen päälle asettaa tukevan tarjottimen.

10. Paikka nimeltä jemma

Vaikka se on oikeasti aurinkolasikotelo, siellä voi säilyttää muutakin. Käsityöihminen hankkii pikkupussukan virkkuukoukkuvarastoksi ja kotinikkari tekee siitä säilytyspaikan pienille työkaluille, ruuveille ja muttereille. Kauniin keltainen kangas on pellavaa ja sulkija on valmistettu nahasta.

11. Tämäkö muka piikikäs?

Pehmoisen, hieman uneliaan näköisen siilityynyn kanssa lapsen on mukava lähteä seikkailemaan unten maille. Ja näyttäisihän tämä aika hauskalta myös sohvan nurkassa lymyillessään! Bloomingvillen sinapinkeltainen tyyny on puuvillaa ja pestävissä.

12. Olalle vie

Suuntaatko tänään torille, kirjastoon vai ehkä piknikille? Sitten vain kesäkassi mukaan ja menoksi! Nahkahihnalla varustettu auringonkeltainen kassi tuo paisteen sinne, minne kesäiset riennot sinut kuljettavatkaan.

Julkaistu: 7.5.2020
1 kommentti