Meillä kotona -kaupat

Keltainen kuin niittyleinikki tai krookus! Auringon sävyt piristävät kodin sisustusta – katso poiminnat ja hanki suosikit omaksesi parilla klikkauksella

MAINOS
Keltainen kuin niittyleinikki tai krookus! Auringon sävyt piristävät kodin sisustusta – katso poiminnat ja hanki suosikit omaksesi parilla klikkauksella
Keltainen on energinen väri, joka antaa virtaa ja hyvää mieltä, ja keltaisen kera elämä onkin kuin kissalla aurinkoläikässä. Näillä tuotteilla tuot ilonpilkahdukset osaksi arkeasi ja kotisi sisustusta!
Julkaistu: 7.5.2020

Keltainen sisustuksessa: 9 poimintaa

1. Raitoja huovassa

Kunnon villahuopa on tarpeen (lähes) koko vuoden ympäri! Tämä Klippan Yllefabrikin lämmin, keltaisella raitakuosilla kuvioitu viltti löytää paikkansa sohvalta, terassilta, takan äärestä tai vaikka puistopiknikiltä.

2. Kukkaniityn ihanimmat leikkuulaudassa

Klippanin laminoitu leikkuulauta on niin kaunis, että sen voisi ripustaa vaikka seinälle. Kuviossa versovat ja kukoistavat kesäisen pihapiirin ja kasvimaan kasvit – montako pystyt tunnistamaan?

3. Pikkupussi käsidesille, puhelimelle, meikeille...

Pikkutavaroille varattuja pussukoita ei voi koskaan olla liikaa. Tai ainakaan nättejä sellaisia! Pussukat auttavat myös pitämään sivutaskuttoman käsilaukun järjestyksessä. Tästä Ulrika Gyllstadin keltaisesta kaunottaresta on saatavilla kolme eri kokoa – hanki vaikka kaikki!

4. Matto ruuduilla maustettuna

Ferm Livingin mallistoon kuuluvassa kelim-matossa on ihanan murretut värit ja pikkuisen pippuria. Juuri sopivasti värikäs mutta kuitenkin hillitty matto on täydellinen hankinta sisustuksen piristykseksi.

5. Tyyny aurinkoisiin päiväuniin

Ulrika Gyllstadin keltainen tyynynpäällinen on kaunis kuin kultakimpale. Sen lämpö tuo sisustukseesi juuri sopivasti vitamiinia ja auringon energiaa. Yksittäinenkin väriläiskä sohvalla tai petauksessa tekee ihmeitä kodin ilmeelle. Koko 50 x 50 cm.

6. Käytävämatossa on kokoa ja näköä

Kuin kaksi metriä aurinkorantaa! Classic Collectionin upea leijonankeltainen käytävämatto vie tyylipisteet ja kirkastaa tylsän tai hämärän tilan hetkessä. Villasta valmistetun maton päällä askel tuntuu aina kevyeltä.

7. Rahi kuin sammalmätäs

Istu nyt hetkeksi, hyvä ihminen! ByONin sympaattisen pyöreä, samettipintainen pouf-rahi kutsuu oikaisemaan koivet ja hengähtämään hetkeksi. 35-senttinen rahi sopii myös väliaikaiseksi sivupöydäksi, kunhan sen päälle asettaa tukevan tarjottimen.

8. Kotelo moneen käyttöön

Vaikka se on oikeasti aurinkolasikotelo, siellä voi säilyttää muutakin. Käsityöihminen hankkii Ulrika Gyllstadin pikkupussukan virkkuukoukkuvarastoksi ja kotinikkari tekee siitä säilytyspaikan pienille työkaluille, ruuveille ja muttereille. Kauniin keltainen kangas on pellavaa ja sulkija on valmistettu nahasta.

9. Kassi olalle vie

Suuntaatko tänään kauppaan, kirjastoon vai ehkä yökylään? Sitten vain kapsäkki olalle ja menoksi! Ulrika Gyllstadin nahkahihnalla varustettu auringonkeltainen kassi tuo paisteen sinne, minne arjen ja viikonlopun riennot sinut kuljettavatkaan.

1 kommentti