Kotivinkki

Pääsiäisen kananmunat

Pääsiäisen kananmunat

Kananmunat ovat helppo alkupala pääsiäisaterialle. Kruunaa munanpuolikkaat katkarapu- tai mätitäytteellä ja tee kaveriksi sillimunatartarilla koristellut ruisnapit.
Teksti Natalia Rehbinder
Kuvat Paavo Martikainen
Mainos

Katkarapumunat

Sekoita 150 g sulatettuja katkarapuja, 1 dl majoneesia, 2 rkl hienonnettua ruohosipulia ja tilkka sitruunamehua, ja lusikoi kananmunanpuolikkaiden päälle.

Mätimunat

Sekoita 100 g mätiä ja 1 dl vaahdotettua smetanaa. Rouhaise mustapippuria joukkoon ja lusikoi tai pursota mätitahnaa kananmunapuolikkaille.

Sillimunatartar

Hienonna puolikas pieni punasipuli, 4 kypsää kananmunaa ja 50 g matjessilliä. Sekoita joukkoon tilliä maun mukaan. Lusikoi ruisnapin päälle.

Kotivinkki 5/2013

Katso myös: 

Julkaistu: 31.1.2014
Katso myös nämä