Näin teet parhaat kierrätyslöydöt
Sisustus
Näin teet parhaat kierrätyslöydöt
Ihailetko muiden kirpparilöytöjä, mutta et koskaan eksy itse parhaille apajille? Ota avuksi ammattilaisen vinkit kierrätyslöytöjen tekemiseen.
Julkaistu 28.6.2016
Avotakka

1. Näe vanhan huonekalun uudet mahdollisuudet. Tuolista saa raikkaan ja uniikin, kun sen verhoilee uudelleen. Ideoita voi etsiä Pinterestistä ja Designers Guildin kaltaisten kangastoimittajien sivuilta.

2. Jos vanhat kalusteet eivät ole sinun juttusi, löydät nettikirpputoreilta myös uudenveroisia.

3. Sopivat kalusteet eivät tule itsestään vastaan, vaan niitä pitää etsiä. Aseta netin kauppapaikoille hakuvahteja ja tarkista uudet ilmoitukset päivittäin.

4. Älä masennu, jos et heti löydä täydellistä yksilöä. Käytettyjä tavaroita voi kierrättää vaikka kuinka monta kertaa ilman, että niiden arvo laskee.

5. Näitä kannattaa etsiä: Artekin ja Askon vanhat kalusteet. 1950–60-luvun senkit, 1950-luvun linjakkaat nojatuolit, koulutuolit ja wieniläistuolit, metalliset 1950-luvun valaisimet, putkirunkoiset funkiskalusteet, tarjoiluvaunut ja itämaiset matot.

6. Edullisimmat löydöt teet netin kauppapaikoilla. Muista myös Bukowskis Market sekä putiikit, kuten Fargo ja Kalusteneuvos Helsingissä sekä Fasetti Hollolassa.

Asiantuntija: sisustussuunnittelija Meja Hynynen

Lue lisää:

Kommentoi »