Maku

Näin teet numerokakun pohjan – selkeät ohjeet kaikkiin numeroihin


Näillä vinkeillä leivot kääretorttutaikinasta kakun numeron muotoon.
Kuvat Satu Nyström

Ikä on vain numero! Päivänsankari yllättyy taatusti päivään täydellisesti sopivasta kakusta. Pellillisellä kääre­torttu­taikinaa onnistuu jo moni numero, mutta kun otat kave­riksi kuivakak­kuvuoan, onnistuvat kaikki iät ja juhlavuodet.

Numerokakun pohja tehdään kääretorttutaikinasta. Viiden munan taikina riittää yhteen pellilliseen tai 1,5 litran kakkuvuokaan.

Katso koko resepti numerokakun pohjaan, täytteisiin ja koristeluun.

Ohjeet numerokakun pohjaan:

Siisti kakkulevyn reunat veitsellä ennen numeroiden leikkaamista.

Julkaistu: 2.5.2018