Maku

Näin teet numerokakun pohjan – selkeät ohjeet kaikkiin numeroihin

Näin teet numerokakun pohjan – selkeät ohjeet kaikkiin numeroihin

Näillä vinkeillä leivot kääretorttutaikinasta kakun numeron muotoon.
Teksti Jasmin Raitakari
Kuvat Satu Nyström
Mainos

Ikä on vain numero! Päivänsankari yllättyy taatusti päivään täydellisesti sopivasta kakusta. Pellillisellä kääre­torttu­taikinaa onnistuu jo moni numero, mutta kun otat kave­riksi kuivakak­kuvuoan, onnistuvat kaikki iät ja juhlavuodet.

Numerokakun pohja tehdään kääretorttutaikinasta. Viiden munan taikina riittää yhteen pellilliseen tai 1,5 litran kakkuvuokaan.

Katso koko resepti numerokakun pohjaan, täytteisiin ja koristeluun.

Ohjeet numerokakun pohjaan:

Siisti kakkulevyn reunat veitsellä ennen numeroiden leikkaamista.

Julkaistu: 2.5.2018