Messutalo ValmisJukka Trendo
Rakenna ja remontoi
Messutalo ValmisJukka Trendo
Meidän Talon seurantakohde Hyvinkään asuntomessuilla, ValmisJukka Trendo, on esimerkillisesti rakennettu, ja sisustus tuntui sopivan useimpien messukävijöiden silmään. Tässä kuvasarja talon parhaista piirteistä.
16.5.2014
 |
Meidän Talo

Asuntomessualueen perälle, sen suurimmalle omakotitalotontille on noussut kaksikerroksinen puutalo.

Jukkatalon messukohde on suunniteltu ja sisustettu lapsiperheen kodiksi. Suunnitteluvaiheessa hahmoteltuun kuvitteelliseen perheeseen kuuluvat isä ja äiti sekä ala-asteikäiset tyttö ja poika. Sisustuksessa on otettu huomioon lapsiperheen tarpeet ja pyritty ennen kaikkea käytännöllisyyteen.

Keittiön kaapeissa on kiinnostava rytmi. Kaikki kaapit ovat keskenään erikokoisia ja valosyvennyksillä varustettu kokonaisuus on veistoksellinen. Domuksen Kelo-laminaattiovet ja -laatikot kätkevät taakseen helppohoitoista säilytystilaa. Myös lattiatason rikkaimuri auttaa pitämään keittiön siistinä.
Yläkerran suihkuhuoneen seinäkiinnitteisten kalusteiden ansiosta lattian puhtaanapito on helppoa. Savutammikaapistot kuten kodin kaikki muutkin kiintokalusteet ovat Domuksen.
Uuniseppien Riekko-takka on kodin sydän. Muurausvaiheessa siihen käytettiin kolme pohjalaattaa, jotta varsinainen tulipesä nousisi riittävän korkealle. Nyt takkatulta voi ihailla kaikkialta oleskelutilasta.
Yläkerran aulassa on viihtyisä lukunurkkaus ja paljon tilaa hengittää. Kährsin yksisauvainen, valkolakattu tammiparketti lisää tilavaa vaikutelmaa ja aulan valoisuutta.
Tytön huoneen värikäs seinätapetti saa tilan vaikuttamaan suuremmalta kuin se on.
Kurasyöppö. Altaan päällä voi huuhdella kuraiset kengät ja vaikka pestä koiran ulkoilun jälkeen.
Kommentoi »