Sadepäivän sukat ja 4 muuta innostavaa ohjetta – nämä olivat Meillä kotonan suosituimmat DIY-jutut 2018

Sadepäivän sukat ja 4 muuta innostavaa ohjetta – nämä olivat Meillä kotonan suosituimmat DIY-jutut 2018
Meillä kotonan suosituimpien DIY-juttujen joukosta löytyy sekä käsityö- että askarteluohjeita monen tasoisille tekijöille. Innostuitko sinäkin tänä vuonna maalaamaan terassille räsymaton tai teitkö joulun alla käpyhyastintteja?
Julkaistu: 4.1.2019

5. Maalattu matto on tämän kesän värikkäin villitys – katso 8 toteutusta & ohjeemme, jonka avulla maalaat maton pihallesi!

Tämän räsymaton tekemiseen ei kangaspuita tarvita! Sen sijaan kannattaa poiketa rautakaupan kautta ja napata matkaan maaleja omissa suosikkiväreissäsi. Tästä jutusta löydät kekseliäät ideabongaukset sekä selkeät ohjeet, joilla maalaat räsymaton terassille tai laiturille.

4. Bzzz! Virkkaa valeampiaispesä pörriäisten kiusaksi

Hurja ampiaiskesä sai kokeilemaan keinoa jos toistakin amppareiden karkottamiseksi. Ansat, houkuttimet sekä ampiaisten hämäämiseen suunnitellut valepesät koristivat niin pihoja kuin terassejakin. Toimituksessa liityttiin häätötalkoisiin tämän virkatun valeampiaispesän voimin, jonka testiryhmä totesikin toimivaksi ratkaisuksi. Kurkkaa ohje täältä!

3. Kirjoneulesukat saivat innoituksensa luonnosta – sukkaguru Niina Laitinen ripotteli malliin sadepisaroita ja metsän taikaa

Tämä Niina Laitisen sukkamalli on yksi Meillä kotonan suosituimpia – eikä syyttä! Sadepäivän sukiksi nimetyistä kirjoneulesukista löytyy syksyisen metsän tunnelmaa ja taikaa: ”Idea näihin sukkiin lähti petroolin langan sävystä. Se sopi täydellisesti sadepisaroihin, joiden alle ripottelin syksyyn ja luontoon liittyviä kuvioita. Pienet välikuviot tuovat kokonaisuuteen harmoniaa.” Katso ohje täältä!

2. Tämä kukka kestää! Käpyhyasintti on tulevan joulun hitti – tässä helppo ohje!

Tämä joulukukka jaksaa kukoistaa vuodesta toiseen! Sen lisäksi käpyhyasintissa on monia muitakin hyviä puolia: se on helppo ja nopea askarrella sekä kaunis katsella. Käpyhyasintti sopii paitsi allergiakotiin myös vihertumpelolle, joten tämä (jos jokin) on varma valinta joulunajan viemiseksi. Käpyhyasintin ohjeen löydä täältä!

1. Pimeässä tuikkiva valotaulu on tämän syksyn villitys! Katso 9 tunnelmallista toteutusta

Valotauluista koottu kuvakooste löytyy ansaitusti DIY-juttujen ykköspaikalta! Ideana on virittää kaupunkia esittävän kankaan taakse led-valot ja sen jälkeen ripustaa koko komeus seinälle. Näin maisema herää eloon aivan uudella, tunnelmallisella tavalla. Kurkkaa juttu upeista toteutuksista!

MAINOS - SISÄLTÖ JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN
Tee itse Molla Millsin suunnittelema kesälaukku! Osta tarvikepaketti Meillä kotona -kaupoista
SISÄLTÖ JATKUU
Kommentoi »