Raaskiiko näitä edes syödä! Ohjeemme inspiroimana syntyy upeita kukkafocaccioita – "Kotoiluun kaipaa nyt ripauksen kaunetta, luovuutta ja inspiroivaa tekemistä"

Raaskiiko näitä edes syödä! Ohjeemme inspiroimana syntyy upeita kukkafocaccioita – "Kotoiluun kaipaa nyt ripauksen kaunetta, luovuutta ja inspiroivaa tekemistä"
Kevään söpöimpien kukkaniittyjen keskipisteinä loistavat paprika-auringonkukat, ja vieressä punasipulipallerot nostavat pyöreitä päitään. Näin hurmaavia kukkafocaccioita on syntynyt lukijoidemme käsissä!
"Kun törmäsin reseptiin, halusin heti sormet syyhyten päästä kokeilemaan sitä. Focacciaa olen leiponut aikaisemminkin, mutta tämän koristelu oli mukavaa, kun sai päästää luovuuden valloilleen! Lopputulokseen olin tyytyväinen, sekä ulkoisesti että maullisesti." -Pauliina (Instagramissa nimellä @himakotelossa)
”Innostun leivonnassa yleensä kokeilemaan kaikkea uutta ja maukasta. Lopputulos oli mielestäni onnistunut ja leipominen helppoa. Laitoin juuri uuden taikinan kohoamaan, teen tätä jo toista kertaa!" -Heidi (@heidienjoylife)
"Leivon melko paljon, ja tykkään erityisesti näperrellä koristeita leivonnaisiin. Käsillä tekeminen on vastapainoa muulle elämälle. Ehkä siksi piti kokeilla myös tämän koristeellisen focaccian tekemistä. Kaivan reseptin varmasti esiin, kun seuraavan kerran teen focacciaa.” -Silja (@silja_julia)
”Focaccia oli niin kaunis, että innostuin itsekin kokeilemaan. Leipää leivon kerran viikossa muutenkin, joten tämä oli kiva lisä normisämpylöihin. Oli helppo tehdä ja onnistui kuten ajattelinkin. Varmasti kokeilen toistekin.” -Marika (@marikairene72)
"Näin focaccian Meillä kotonan Instagram-stooreissa, ja ihastuin heti. Ryhdyin heti seuraavana aamuna leipomaan. Leivon muutenkin paljon, joten kynnys kokeilemiseen oli matala. Idea on aivan upea. Käytin kotoa löytyviä raaka-aineita. Huomasin, että ohuet porkkanasuikalaleet, paprika, kesäkurpitsa ja punasipuli sopivat leipään tosi hyvin." -Maria (@muurilla)
"Ohje oli helppo ja selkeä, ja koristelu oli kivaa näpertämistä. Lopputuloksestakin tuli niin hyvänmakuinen, että leivoin focaccian jo toistamiseen!" -Teija (@teijaml)
"Kotoiluun kaipaa nyt juurikin ripauksen kaunetta, luovuutta ja inspiroivaa tekemistä. Koristelu oli todella rentouttavaa, ja tulen tekemään tätä varmasti uudelleen. Lapsi haluaa myös tehdä omansa – ratkaisu tulee varmaankin olemaan minifocacciat, jotta kaikki saavat toteuttaa itseään." -Kaisa (@maukastonton)
"Leivon aika paljon leipää, ja innostuin hienosta ideasta. Omaa mallia oli kiva ideoida kaupassa eri raaka-aineita etsien. Taikinan vaihdoin Richard Bertinetin oliivitaikinaan. Lopputulos oli maukas ja mieleinen!" -Simo (@simoorva)
"Anoppini oli bongannut ohjeen Meillä kotonan Instagramista ja haastoi minut leipomaan. Idea oli minusta niin hauska, että innostuin heti. Leipominen itsessään oli helppoa, ja lopputulos oli mielestäni yllättävän onnistunut niin ulkonäöllisesti kuin maultaankin. Voisin ehdottomasti kokeilla uudestaan! Varsinkin juhliin tai illanistujaisiin kukkafocaccia olisi näyttävä tarjoiltava." -Iiris (@iirisjaakkola)

Innostu ja leivo oma versiosi ihanasta kukkafocacciasta! Jaa kuva Instagramissa muiden iloksi ja merkitse @meillakotona_fi ja #kukkafocaccia. Kukkafocaccian ohjeen löydät täältä.

Julkaistu: 24.3.2020
Kommentoi »