Kultaa ja havuja! 5 kaunista kattausideaa jouluun
Sisustus
Kultaa ja havuja! 5 kaunista kattausideaa jouluun
Viimeistelty kattaus nostaa juhla-aterian arjen yläpuolelle. Poimi parhaat ideat kauden kauneimmista kattauksista.

1. Havuja ja lettikuviota

Lettikuvio somistaa lautasia, joiden valkoiseen väriin sopivat messinkiset aterimet ja kattauksen viimeistelevät luonnon antimet. Ruokalautanen, leipälautanen ja aterimet, Ikea.

2. Rennosti perinteinen

Pue rento ja kodikas joulupöytä yksivärisellä liinalla ja folkloretyylisellä kaitaliinalla. Kattauksen kruunaa köydestä tehty kattokoriste, johon on helppo ripustaa valoja ja kuusenpalloja. Kuva H&M Home.

3. Pelkistetty ja talvinen

Harmaata ja valkoista yhdistävä kattaus on eleetön ja tyylikäs. Tummaa seinää vasten kokonaisuudesta syntyy hieno kontrasti. Vässad-pöytä, Olger-tuolit ja Fulltalig-kynttilänjalat, Ikea.

4. Tuoksuva yllätys

Viimeistele kattaus tekemällä lautasliinarenkaat rosmariinin oksista ja ilahduta illastajaa ruoan lisäksi pienellä paketilla. Arkinen voimapaperi saa pintaansa suloisen lumisateen, kun roiskautat sille hieman vedellä ohennettua valkoista maalia. Leena Kouhian tekemät keramiikka-astiat Raaka Rå. Tine K:n lasi ja Linge Particulierin pellavaliina, Nougat. Hayn Everyday-aterimet, Finnish Design Shop. Himlan pellavalautasliinat, Stockmann. Lattialla Suovilla-villamatto, Finarte. Stailaus Laura Brotherus, kuva Timo Pyykkö.

5. Luovasti rosoinen

Jouluun sopivat käsin tehdyt ja jopa uniikit astiat. Tine K:n lautasissa ja kupeissa on reilusti rosoa, Nougat.

Lue lisää:

Kommentoi »