Sinivalkoiset kaunottaret! Näihin astioihin ihastut
Sisustus
Sinivalkoiset kaunottaret! Näihin astioihin ihastut
Löydä uusi lempikuosisi ja yhdistä se valkoiseen perusastiastoon tai yksivärisiin sinisiin astioihin. Unohda arkiset paperiservetit ja valitse niiden tilalle pöytään yksiväriset pellavaliinat.
Julkaistu 5.12.2017
Avotakka

Jo yksi näyttävä tarjoilulautanen riittää tekemään vaikutuksen. Götefors Porslinin herkkä lintuaiheinen Selma-lautanen (halk. 21 cm) noin 36 €, Gotefors.tictail.com.

Valokuvaa viikonlopun hemmotteluaamiainen! Tämä tee- ja kahvikannu näyttää nimittäin hyvältä niin aamiaispöydässä kuin valokuvissakin. No Baby in a Corner -kannu (vetoisuus 1,7 l) 80 €, House of Rym.

Arabian Esteri-sarja on nimetty kuvion suunnittelijan Esteri Tomulan mukaan. Tarjoilualustan muoto on identtinen aikaisempien Arabian posliinisten leikkuulautojen kanssa. Ne olivat suosittuja erityisesti 1950–1970-luvuilla. Tarjoiluvati (16 x 27,5 cm) 23,90 €, Iittala.

Spoden klassinen maisemakuosi on jo 200 vuotta vanha, mutta näyttää yhä ajankohtaiselta. Teekuppipari (vet. 2 dl) 71 €, Room21.fi.

Intensiivinen, syvä sininen korostaa kauniisti ruuan sävyjä. Kokeile myös yhdistää tämä vanhojen Arabian Maisema-astioiden kanssa! Akvarellimainen Oiva/Sääpäiväkirja-lautanen (halk. 25 cm) 35 €, Marimekko.

Monica Försterin Rörstrandille luomassa Inblue-sarjassa on modernin klassikon ainekset. Lautanen (halk. 19 cm) 20,70 €, Makujakauppa.fi.

Vaja Finlandin posliiniastiat valmistetaan Porvoossa. Sininen Sirkus-kuosinen muki on virallinen Suomi100-tuote. (vet. 4 dl) 29,90 €, Styleworkfinland.fi.

Kuin tähtitaivasta katsoisi! Sinisen Teeman pilkullinen värilasite tekee jokaisesta tuotteesta uniikin, sillä pilkut sijoittuvat tuotteiden pinnalle sattumanvaraisesti. Kulho (halk. 15 cm) 15,90 €, Iittala.

Suomen Kukka koristaa Arabian modernia mukia. Kuvio on vuodelta 1941 ja se esiteltiin aikoinaan sanoin ”Suomen Kukan koruton kauneus tuo mieleemme oman maamme ja sen, mistä tunnetaan Pohjolan kansa”. Muki (vet. 3 dl) 18,90 €, Iittala.

Lue lisää:

Kommentoi »