Tule mukaan viettämään ihania koti-iltoja – innostutaan yhdessä neulomisesta, askartelusta, ruoasta ja viherideoista!

Tule mukaan viettämään ihania koti-iltoja – innostutaan yhdessä neulomisesta, askartelusta, ruoasta ja viherideoista!
Meillä kotona -sivuston koti-illat on tarkoitettu sinulle, joka innostut neulonnasta, askartelusta, ruoasta, viherideoista ja muusta kivasta kotona. Järjestämme koti-illat Instagramissa, joten voit osallistua leppoisasti vaikka omalta sohvaltasi!
Julkaistu: 10.9.2021

Meillä kotonan koti-illat käynnistyvät syyskuussa! Luvassa on käsillä tekemisen iloa, vaihtuvia teemoja ja kiinnostavia vieraita.

Järjestämme koti-illat Instagram Live -tapahtumina. Voit siis osallistua helposti ja maksutta klikkailemalla itsesi Meillä kotonan Instagram-tilille @meillakotona_fi.

Koti-ilta 30. syyskuuta kello 18: Vieraana neuleguru Meiju Knits

Ihka ensimmäistä koti-iltaa vietämme yhdessä neulesuunnittelija Meiju Knitsin eli Meiju Kallio-Peltoniemen kanssa. Illan aikana Meiju paljastaa parhaat vinkit syksyn trendineuleisiin. Voit myös kysyä Meijulta kysymyksiä. Nähdään koti-illassa!

Meiju Knitsin moderneja skandinaavisia neuletöitä seuraa Instagramissa 10 000 ihmistä, joista moni asuu Suomen ulkopuolella. Meijun ohjeita löytyy myös kansainvälisestä neuleyhteisöstä Ravelrysta, ja hän kirjoittaa ensimmäistä käsityökirjaansa.

MAINOS

Koti-illassa 30.9. kuulet ensimmäisten joukossa Kotivinkin uudenlaisesta neulontaboksista ja voit hankkia sen etuhintaan!

Kommentoi »