Tule mukaan viettämään ihania koti-iltoja – innostutaan yhdessä neulomisesta, askartelusta, ruoasta ja viherideoista!

Tule mukaan viettämään ihania koti-iltoja – innostutaan yhdessä neulomisesta, askartelusta, ruoasta ja viherideoista!
Meillä kotona -sivuston koti-illat on tarkoitettu sinulle, joka innostut neulonnasta, askartelusta, ruoasta, viherideoista ja muusta kivasta kotona. Järjestämme koti-illat Instagramissa, joten voit osallistua leppoisasti vaikka omalta sohvaltasi!
Julkaistu 17.3.2023

Meillä kotonan koti-illat käynnistyvät taas! Koti-illoissa on luvassa on käsillä tekemisen iloa, vaihtuvia teemoja ja kiinnostavia vieraita.

Järjestämme koti-illat Instagram Live -tapahtumina. Voit siis osallistua helposti ja maksutta klikkailemalla itsesi Meillä kotonan Instagram-tilille @meillakotona_fi.

Koti-ilta keskiviikkona 5.4.2023 klo 18: Ammattijärjestäjän käänteentekevät pikkuniksit

Tunnetko jo tavallisimmat järjestysvinkit? Koti-illassa Avotakan sisustustoimittaja Anna Aromaan vieraana Kaaoksen kesyttäjät -tv-sarjasta tuttu Laura Holmström esittelee pikkuniksejä, joita et ehkä ole tullut vielä ajatelleeksi! Hänen oppejaan seuraamalla tavarat eivät enää pursuile kaapeista ja löydät tarvitsemasi esineen laatikosta vaikka silmät kiinni.

Voit ilmoittautua koti-iltaan klikkaamalla tästä. Ilmoittautumalla saat sähköpostiisi muistutuksen tapahtumasta ennen sen alkua. Lisäksi arvomme ilmoittautuneiden kesken aikakauslehtipaketin.

Menneet koti-illat

Koti-ilta keskiviikkona 22.3.2023: Pistokkaita viherkasveista

Nyt on aika lisätä viherkasveja pistokkaista! Koti-illassa hortonomi Outi Tynys näyttää, miten esimerkiksi pelargonista ja lyyraviikunasta saa parhaat pistokkaat ja missä ne kannattaa juurruttaa. Lisäksi Outi paljastaa myös helpot konstit sitrusten ja muiden haastavampien lajien juurrutukseen. Haastattelijana on Viherpihan toimittaja Elsa Savaloja. Katso liven tallenne alta tai Instagramissa tästä linkistä!

Koti-ilta 9. kesäkuuta 2022: Siirtolapuutarhamökkeily on citymökkeilyä – vieraana Anna Karmila

Koti-illassa vierailtiin viestintäalan ammattilaisen Anna Karmilan hurmaavalla siirtolapuutarhamökillä Vallilanlaaksossa. Meidän Mökki -lehden päätoimittaja Kari-Otso Nevaluoma ja Anna juttelivat siitä, millaista on mökkeillä raitiovaunumatkan päässä omasta kodista ja kasvattaa omat syötävät kasvimaalla ja kasvihuoneessa ihan keskellä kaupunkia. Katso liven tallenne alta tai Instagramissa tästä linkistä!

Koti-ilta 17. toukokuuta 2022: Iloa virkkauksesta – vieraana suunnittelija Molla Mills

Kaupallinen yhteistyö: Kotivinkki

Koukutu virkkaukseen! Mistä aloittaa, jos on virkannut viimeksi kouluaikoina? Millaiseen työhön trenditietoinen virkkaaja tarttuu seuraavaksi? Koti-illan vieraana oli suunnittelija, opettaja ja Virkkuri-kirjojen kirjoittaja Molla Mills. Illan aikana Molla kertoi, mikä virkkauksessa on pinnalla juuri nyt ja miten hänestä tuli kansainvälinen käsityötähti. Mollaa haastatteli Kotivinkin toimituspäällikkö Hanna-Mari Arosilta. Katso liven tallenne tästä linkistä Instagramissa tai alta.

Koti-ilta 13. huhtikuuta 2022: Kokkaa Meri-Tuuli Väntsin kanssa

Kaupallinen yhteistyö: Touch of Taste

Meri-Tuuli Väntsi on mutkaton kokki ja ruokakirjailija, joka on tuttu myös tv:stä. Koti-illassa Meri-Tuuli kokkasi ihanan vihreää minestronekeittoa ja maukkaita metsäleipiä. Jos haluat kokata Meri-Tuulin kanssa, kurkkaa resepti täältä!

Katso liven tallenne alta tai tästä linkistä Instagramissa.

Koti-ilta 7. huhtikuuta 2022: Opi koristelemaan kakku, vieraana Annin uunissa -bloggaaja Anni Paakkunainen

Miten onnistua kakun koristelussa? Osaatko levittää kerman tai kreemin kuin ammattilainen? Koti-illassa Annin uunissa -bloggaaja Anni Paakkunainen näytti kaksi erilaista tapaa päällystää ja koristella täytekakku kauniisti. Kakun koristelun lomassa Anni ja Unelmien Talo&Koti -lehden toimituspäällikkö Anni Alatalo pohtivat myös, kuinka välttää kakun koristelun yleisimmät mokat. Ammattilaisen vinkeillä sunnuntaileipojakin saa kakusta näyttävän! Katso liven tallenne alta tai tästä linkistä Instagramissa.

Koti-ilta 10. maaliskuuta 2022: Kylvöjä ja koulintaa, vieraana hortonomi Outi Tynys

Mitä siemeniä voi jo nyt esikasvattaa – ja miten? Mitä tarkoittaa kouliminen? Koti-illassa hortonomi Outi Tynys näytti eri tapoja kylvää siemeniä ja vinkkasi, miten vältät yleisimmät kasvatuskämmit. Kylvöjen lomassa Outi ja Viherpihan toimittaja Elsa Savaloja juttelivat myös kasvatukseen sopivista astioista ja kasvualustoista. Riittävätkö viili- ja maitopurkit ja tavallinen kylvömulta vai pitääkö olla jotain fiinimpää? Katso liven tallenne alta tai Meillä kotonan Instagram-tililtä.

Koti-ilta 10. helmikuuta 2022: Värikäs koti, kylässä sisustussuunnittelija Malla Tapion luona

Koti-iltaa vietettiin sisustussuunnittelija Malla Tapion värikkäässä 1970-luvun kerrostalokodissa Espoossa. Illan aikana Malla kertoi suhteestaan väreihin ja antoi vinkkejä siihen, kuinka tuot omaan kotiisi lisää iloa ja tunnelmaa väreillä. Mistä aloittaa, jos värien käyttö arveluttaa? Miten värejä kannattaa yhdistellä toisiinsa?

Illan aikana Malla ja Avotakan sisustustoimittaja Anna Aromaa juttelivat myös sisustustrendeistä ja siitä, miten ne näkyvät kotien sisustuksessa. Intohimoisten sisustajien ajatukset saavat varmasti sinut katsomaan omaa kotiasi uusin silmin! Katso liven tallenne alta tai klikkaamalla tästä.

Koti-ilta 9. joulukuuta 2021: Kauniit ja kekseliäät joulutortut

Paras aika taitella joulutorttuja! Meillä kotonan koti-illassa Maku-lehden toimituspäällikkö Tiina Valkonen ja ruokatoimittaja Annika Elomaa olivat leipomishommissa. Illan aikana he juttelivat torttutrendit ja näyttivät, miten mutkikkailtakin vaikuttavat torttumallit luonnistuvat. Illan aikana he kertoivat myös vinkkejä uusiin ja vähän yllättäviinkin täytteisiin. Katso liven tallenne alta tai klikkaamalla tästä.

Koti-ilta 16. marraskuuta 2021: Joulukukkien trendit ja uudet asetelmat, vieraana floristimestari Saija Sitolahti

Kukkivassa koti-illassa tutut joulukukat hyasintti ja amaryllis saivat ammattilaisen käsissä ihan uuden ilmeen. Floristimestari Saija Sitolahti näytti, kuinka kukkasipulin ympärille kiepautettu hurmaava sammalpallo syntyy ja kuinka kukista saa koottua näyttävän jouluasetelman kerrosvadille. Katso liven tallenne alta tai tämän linkin kautta!

Tekemisen lomassa Saija ja Viherpihan toimittaja Elsa Savaloja keskustelivat joulun kukkatrendeistä ja juhlakauden kukkien hoitamisesta. Ammattilaisten vinkeillä saat omatkin joulukukkasi säilymään pidempään!

Koti-ilta 21. lokakuuta 2021: Juhlavalmisteluja Hanna Sumarin kotona

Kaupallinen yhteistyö: Fyrklövern Suomi

Juontaja ja toimittaja Hanna Sumari rakastaa juhlia ja on tottunut juhlien järjestäjä. Meillä kotonan koti-illassa pääsimme Hannan kotiin kurkistamaan, kuinka hän valmistelee juhlia ja tekee ihanan juhlakattauksen.

Illan aikana Hanna antoi oivia vinkkejä juhlien järjestämiseen ja kattaukseen liittyen. Voit katsoa koti-illan tallenteen alta tai tämän linkin kautta Meillä kotonan Instagram-tililtä.

Koti-ilta 30. syyskuuta 2021: Neuletrendejä & -inspiraatiota, vieraana neuleguru Meiju Knits

Ensimmäistä koti-iltaa vietimme yhdessä neulesuunnittelija Meiju Knitsin eli Meiju Kallio-Peltoniemen kanssa. Illan aikana Meiju paljasti parhaat vinkit syksyn trendineuleisiin. Voit katsoa koti-illan tallenteen alta tai tämän linkin kautta Meillä kotonan Instagram-tililtä.

Meiju Knitsin moderneja skandinaavisia neuletöitä seuraa Instagramissa 10 000 ihmistä, joista moni asuu Suomen ulkopuolella. Meijun ohjeita löytyy myös kansainvälisestä neuleyhteisöstä Ravelrysta, ja hän kirjoittaa ensimmäistä käsityökirjaansa.

Juttua muokattu 4.11.2021 klo 11:33: Marraskuun liven päivämäärä muutettu.

Juttu on julkaistu alun perin 10.9.2021.

4 kommenttia