Tule mukaan viettämään ihania koti-iltoja – innostutaan yhdessä neulomisesta, askartelusta, ruoasta ja viherideoista!

Tule mukaan viettämään ihania koti-iltoja – innostutaan yhdessä neulomisesta, askartelusta, ruoasta ja viherideoista!
Meillä kotona -sivuston koti-illat on tarkoitettu sinulle, joka innostut neulonnasta, askartelusta, ruoasta, viherideoista ja muusta kivasta kotona. Järjestämme koti-illat Instagramissa, joten voit osallistua leppoisasti vaikka omalta sohvaltasi!
Julkaistu: 10.9.2021

Meillä kotonan koti-illat ovat käynnistyneet! Koti-illoissa on luvassa on käsillä tekemisen iloa, vaihtuvia teemoja ja kiinnostavia vieraita.

Järjestämme koti-illat Instagram Live -tapahtumina. Voit siis osallistua helposti ja maksutta klikkailemalla itsesi Meillä kotonan Instagram-tilille @meillakotona_fi.

Koti-ilta 9. joulukuuta kello 18: Kauniit ja kekseliäät joulutortut

Joulutorttujen sesonki sen kun kiihtyy! Tule mukaan Meillä kotonan rentoon koti-iltaan, jossa Maku-lehden toimituspäällikkö Tiina Valkonen ja ruokatoimittaja Annika Elomaa ovat leipomishommissa. Illan aikana kuulet uusimmat torttutrendit ja opit, miten mutkikkailtakin vaikuttavat taittelumallit luonnistuvat. Kuulet myös niksit torttujen paistamiseen sekä vinkkejä uusiin ja vähän yllättäviinkin täytteisiin.

Haluatko taitella torttuja liven aikana? Tarvitset:

  • paketillisen torttu- tai voitaikinalevyjä
  • paistonkestävää marmeladia

Menneet koti-illat

Koti-ilta 16. marraskuuta kello 18: Joulukukkien trendit ja uudet asetelmat, vieraana floristimestari Saija Sitolahti

Kukkivassa koti-illassa tutut joulukukat hyasintti ja amaryllis saivat ammattilaisen käsissä ihan uuden ilmeen. Floristimestari Saija Sitolahti näytti, kuinka kukkasipulin ympärille kiepautettu hurmaava sammalpallo syntyy ja kuinka kukista saa koottua näyttävän jouluasetelman kerrosvadille. Katso liven tallenne alta tai tämän linkin kautta!

Tekemisen lomassa Saija ja Viherpihan toimittaja Elsa Savaloja keskustelivat joulun kukkatrendeistä ja juhlakauden kukkien hoitamisesta. Ammattilaisten vinkeillä saat omatkin joulukukkasi säilymään pidempään!

Koti-ilta 21. lokakuuta kello 18: Juhlavalmisteluja Hanna Sumarin kotona

Kaupallinen yhteistyö: Fyrklövern Suomi

Juontaja ja toimittaja Hanna Sumari rakastaa juhlia ja on tottunut juhlien järjestäjä. Meillä kotonan koti-illassa pääsimme Hannan kotiin kurkistamaan, kuinka hän valmistelee juhlia ja tekee ihanan juhlakattauksen.

Illan aikana Hanna antoi oivia vinkkejä juhlien järjestämiseen ja kattaukseen liittyen. Voit katsoa koti-illan tallenteen alta tai tämän linkin kautta Meillä kotonan Instagram-tililtä.

Koti-ilta 30. syyskuuta kello 18: Neuletrendejä & -inspiraatiota, vieraana neuleguru Meiju Knits

Ensimmäistä koti-iltaa vietimme yhdessä neulesuunnittelija Meiju Knitsin eli Meiju Kallio-Peltoniemen kanssa. Illan aikana Meiju paljasti parhaat vinkit syksyn trendineuleisiin. Voit katsoa koti-illan tallenteen alta tai tämän linkin kautta Meillä kotonan Instagram-tililtä.

Meiju Knitsin moderneja skandinaavisia neuletöitä seuraa Instagramissa 10 000 ihmistä, joista moni asuu Suomen ulkopuolella. Meijun ohjeita löytyy myös kansainvälisestä neuleyhteisöstä Ravelrysta, ja hän kirjoittaa ensimmäistä käsityökirjaansa.

MAINOS

Hanki Kotivinkin ja Meiju Knitsin eli Meiju Kallio-Peltoniemen uniikki Kanerva-neulontapaketti. Saat mukana kuvitetut ohjeet, laadukkaat alpakkalangat ja bambupuikot: kaiken mitä tarvitset ihanan pehmeän huivin neulomiseen. Lue lisää ja tilaa neulontaboksi.

Juttua muokattu 4.11.2021 klo 11:33: Marraskuun liven päivämäärä muutettu.

4 kommenttia