Kotivinkki

Kasvisten pakastaminen

Kasvisten pakastaminen

Lähes kaikkia kasviksia voi säilöä pakastamalla. Kasvikset pitää kuitenkin keittää ensin.
Teksti Kotivinkki
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto
Mainos

Kiehauta vesi, lisää puhdistetut ja pilkotut kasvikset ja laske keittoaika siitä, kun vesi alkaa jälleen kiehua. Kaada siivilään ja pysäytä kypsyminen kylmän juoksevan veden alla. Valuta ja pussita annospusseihin.

Käsittely ja keittoaika:

herneet silvottuna 1 - 2 min

pavut kokonaisina palkoina 2 - 4 min

kukkakaali paloiteltuna 4 - 6 min

porkkana kuorittuna ja paloiteltuna 3 - 5 min

pinaatti, nokkonen ja mangoldi 2 - 3 min + hienonnus tämän jälkeen

Katso myös:

Julkaistu: 20.6.2012
Katso myös nämä