Iloinen sisäänkäynti kutsuu kylään
Sisustus
Iloinen sisäänkäynti kutsuu kylään
Kukat, lyhdyt, hauskat asetelmat ja tietysti kaunis ovi tekevät sisäänkäynnistä kutsuvan. Tervetuloa meille, ne kuiskaavat.
15.4.2016
 |
Unelmien Talo&Koti
Tänne haluaa pistäytyä! 1900-luvun vaihteen talojen koristeellisuus saa miettimään, millaista sisällä on. Rimpsureunainen rautakatos ja juhannusruusut vihjaavat, että romanttista.
Huumori sallittu! Ulko-oven viereen laitetussa tikashyllyyn on koottu rento kokoelma kasveja ja vanhoja purkkeja. Vihaisesta emännästä varoittava kyltti kruunaa kokonaisuuden. Täällä kyläillessä saa nauraa.
Vanha, upeasti kunnostettu talo ansaitsee komean oven. Sitä ympäröivistä, sirosti ruudutetuista ikkunoista pääsee hienosti valoa eteiseen. Ulko- ja sisätilan yhtymäkohdat ovat aina jännittäviä.
Symmetria pukee vanhaa taloa. Oven molemmin puolin ripustetut lobelia-amppelit ja lyhtymäiset ulkovalot korostavat arkkitehtuuria. Kumisaappaat ja kastelukannut kielivät reippaasta ulkoilmaelämästä.
Maalin rapistuminen ei vähennä yhtään näiden pylväiden ja päätykolmion viehätystä. Puutarhatonttu ja emalikattilaan asetellut havut kertovat persoonallisista asukkaista.
Aina ei tarvitse mennä edes sisään. Suojaisella avoverannalla on mukava jutella, nauttia auringosta, kuunnella leppoisaa musiikkia radiosta ja mutustella hedelmiä.

Lue lisää:

Kommentoi »