Parhaat syksyn piirakat yksissä kansissa! Uusi erikoisjulkaisu esittelee 42 suolaista ja makeaa suosikkia

MAINOS
Parhaat syksyn piirakat yksissä kansissa! Uusi erikoisjulkaisu esittelee 42 suolaista ja makeaa suosikkia
Parhaat Syksyn piirakat -erikoislehti kokoaa yksiin kansiin ihanimmat suolaiset ja makeat piirakat. Valittavana on uusia muotoja ja makuja, kannellisia ja klassikoita sekä makeita herkkupaloja. Löydät erikoislehden lehtipisteestä! Toimi nopeasti, sillä lehti on myynnissä rajoitetun ajan.
Julkaistu: 10.9.2019
Parhaat Syksyn piirakat -erikoisjulkaisu antaa reseptit kauden makoisimpiin herkkuihin. Piirakka on upea leivonnainen, koska se on tarpeeksi kotoisa arki-iltojen iloksi mutta samalla kyllin hieno juhlatarjottavaksi.
Olemme koonneet sinulle suosituimmat ohjeet yksiin kansiin. Valittavana on sekä suolaisia että makeita piirakoita. Mukana on myös vegaanisia ja gluteenittomia reseptejä. Lisäksi paljastamme vinkit täydellisen pohjan onnistumiseen.

Hae omasi nyt lehtipisteestä! Vain 5,90 €.

Punajuuri-vuohenjuustopiirakka
Uudet maut ja muodot -osiossa leivotaan trendikästä tomaatti-mozzarella -salaattipiirakkaa, vegaanisia lihiksiä ja turkkilaisia pideitä.
Kannelliset piirakat ihastuttavat kotoisuudellaan ja kuvioidut koristeellisuudellaan. Maistuisiko perinteinen kaalipeltipiirakka, tähtikuvioinen sienipiirakka tai lettireunainen kinkkupiirakka?
Klassikoista on tarjolla takuuvarmat feta-pinaatti- ja lohipiirakat sekä paljon muita makuyhdistelmiä.
Makeat palat tekevät arjesta juhlan. Tarte tatin luumuista ja sitruuna-marenkipiirakka sopivat tilanteeseen kuin tilanteeseen. Eikä kukaan voi vastustaa korvapuustifanin omenapiirakkaa!
Parhaat Syksyn piirakat -erikoislehden löydät hyvin varustelluista lehtipisteistä 10.9.2019 alkaen. Saatavana rajoitetun ajan.
Kommentoi »