Emännänkaappi on kodin kaunotar
Sisustus
Emännänkaappi on kodin kaunotar
Vanhat emännänkaapit on suunniteltu aterimien, astioiden ja kahvipurkkien säilytykseen. Ne ovat siinä edelleen loistavia. 
1.11.2016
 |
Unelmien Talo&Koti
Emännänkaappi ei aina tarkoita pientä ja hillittyä. Tässä todella isossa kaapissa on vielä keskiosassa komea kaari. Väritys on sentään herkän  turkoosi, ja se sopii kauniisti vihreään tapettiin.
1930- ja 1940-lukujen kaapit ovat asiallisia tehopakkauksia. Katso, kuinka monimuotoinen kaapin keskiosa on leikkuulautoineen! Ylin, koko kaapin levyinen laatikko on tarkoitetty pöytäliinoille tai sitten se toimii leivonta-alustana.
Vahva sininen pukee hienosti runsasmuotoista kaappia. Se tuo mieleen Carl Larssonin kodin sisustuksen ja 1800-luvun lopun kansallisromanttisen tyylin karjalaisvaikutteineen.
Mehevän vihreää kaappia koristavat iloiset kukkamaalaukset. Toisesta yläkaapista on raaputettu esille vanhaa turkoosia väriä, mutta työ on jäänyt kesken. Näin lopputulos on entistäkin persoonallisempi.
Yläosan pikkulaatikot tekevät tästä kaapista ilmeikkään. Huomaa myös tason alla oleva aputaso! Tummuneen lautaseinän karkeus tuo upeasti esille kaapin värin herkkyyden ja vanhojen astioiden sirot kuviot.
Emännänkaapin voi sijoittaa muuallekin kuin keittiöön tai ruokailutilaan. Nämä kaksi ovat pienten kaksosten huoneessa. Kummallakin on oma kaappinsa, jossa säilytetään vaatteita ja asusteita.

Lue lisää:

1 kommentti