10 x konstailematon pirttipöytä
Sisustus
10 x konstailematon pirttipöytä
Monikäyttöinen ja konstailematon pirttipöytä on mökin sydän. Ja pöytiä on yhtä monenlaisia kuin mökkejäkin!
21.10.2016
 |
Meidän Mökki
Vanhoista purkulaudoista valmistuu taitavissa käsissä tyylikäs ja modernin ilmava pirttiryhmä. Patina ja eri värit saavat näkyä!
Valkoinen maali muuttaa pirttipöydän heti astetta romanttisemmaksi. Kun sen ympärille kerätyt kalusteet maalataan samalla värillä, ne näyttävät heti kuuluvan samaan kalustoon.
Pidätkö herkästä tyylistä? Pirttikalusto sopii siihenkin. Lemmikinsininen on hieno kumppani renginkaapin jadenvihreälle. Molemmat värit löytyvät myös maalauksesta.
Hienosti koristemaalatut pöytä, penkit ja kulmakaappi muodostavat komean kokonaisuuden. Tummat keloseinät ja reilu huonekorkeus tarjoavat sille juuri oikeat puitteet.
Valkoiset seinät antavat sisustuksen monien värien loistaa. Tässä pöytäryhmässä riittää persoonaa porukan kingiksi!
Tukeva pöytä sopii saunatuvan mutkattomaan tunnelmaan. Irtopehmusteet tekevät tilaa kiertävistä penkeistä lokoisen mukavia.
1980-luvun pirttiryhmät ovat kevytrakenteisia ja mittasuhteiltaan helposti sisustukseen sijoitettavia. Pöytäliina ja istuintyynyt muuntavat kalusteet tyylistä ja vuosikymmenestä toiseen.
Piparkakkumaisen pulleissa muodoissa on jugendin henkeä. Pehmoinen ruskea sopii tilassa vallitsevaan tyyliin.
Tämän askeettisemmaksi ei pirttikalusto voi juuri muuttua. 1960-luvun asiallisuus sopii kuitenkin merellisen mökin suolantuoksuiseen tunnelmaan.
Tämä pöytä on vanha! Se näkyy patinassa, jännittävässä jalassa ja kannessa, joka on tehty vain kahdesta laudasta. Modernin huvilan valoisassa olohuoneessa se on kuin taideteos.

Lue lisää:

Kommentoi »