Pehmoiset sitruunakierrepullat ja täydelliset mustikkamuffinit – 10 rakastetuinta Dr. Sugarin herkkureseptiä

Pehmoiset sitruunakierrepullat ja täydelliset mustikkamuffinit – 10 rakastetuinta Dr. Sugarin herkkureseptiä
Dr. Sugar -blogiamme kirjoittaa leipuri-kondiittorikaksikko Jinna Lappalainen ja Jonna Ahonen. Nyt he paljastavat 10-vuotiaan leivontabloginsa kymmenen suosituinta reseptiä. Mikä herkku on kaksikon oma ikisuosikki?
Julkaistu: 2.3.2021

1. Pehmoiset sitruunakierrepullat

Koko blogin suosituin ohje sopii sitruunan ystäville: sitruunakierrepullat ovat ihanan pehmoisia ja maistuvat keväältä! Pullat saavat pinnalleen kauniin sokerihunnun. Kokeile myös appelsiinin ja limen makuisina, vinkkaa bloggaajakaksikkomme.

2. Täydelliset mustikkamuffinit

Dr. Sugarin mustikkamuffinit ovat helppoja ja nopeita tehdä, eli ne valmistuvat vaivattomasti vaikka vierasvaraksi. Tällä reseptillä voi tehdä muffinsseja myös muilla marjoilla ja hedelmillä.

3. Aurinkoiset sitruunakeksit

Sitruunakeksit ovat herkullinen yhdistelmä kirpsakkaa sitruunaa ja makeaa taikinaa. Pinnalleen keksit saavat kauniisti halkeilevan tomusokerikuoren. "Ne maistuvat siltä, miltä kuvittelemme auringonpaisteen maistuvan", kirjoittaa Dr. Sugar.

4. Paistettu juustokakku

"Paistettu juustokakku on oma suosikkimme", paljastavat Jinna ja Jonna. Tällä reseptillä teet täydellisen kermaisen, mutta sopivan happaman juustokakun ilman vesihaudetta. Tarjoile marja- tai hedelmämelban kanssa.

5. Helppo ja nopea limejuustokakku

"Tässä tulee nyt luottoreseptimme, joka saa suunnilleen sukat pyörimään jaloissa", kaksikko varoittaa herkkusuita. Limejuustokakku saa nimensä mukaisesti makunsa raikkaasta limestä. Helpon ja nopean kakun voi tehdä myös valmiiksi pakkaseen ja sulattaa ennen tarjoilupäivää.

6. Mehevä sitruunakakku

Tämä sitruunakakku on raikas, mutta samalla pehmeän mehevä. Sitruunakakun mehevyyden salaisuus piilee ranskankermassa. "Helppoa, herkullista ja ihanan piristävää", Dr. Sugar lupaa.

7. Macarons-leivokset (ja parhaat vinkit niiden valmistamiseen!)

Jos macaronsien teko epäilyttää, älä huoli! Dr. Sugarin ohjeella ja vinkkilistalla saat tehtyä täydelliset minileivokset. Kurkista kaksikon macarons-ohje täältä.

8. Salmiakkifudge turkinpippurien ystäville

Salmiakkifudge saa makunsa turkinpippurista. Tämä resepti on helppo, ja makumaailma tekee salmiakin ystävän ikionnelliseksi.

9. Pehmeä mustikkamurupiirakka

Pehmeä mustikkamurupiiras on helppo ja nopea valmistaa. Se on ihanaa sellaisenaan, mutta voit tarjota sen myös lisukkeiden, kuten vaniljakastikkeen kanssa. "Siis tämä oli niin hyvää", intoilee bloggaajakaksikko itsekin.

10. Helppo sitruunajuustokakku

Raikas, hyydytetty sitruunakakku saa makunsa tuoreesta sitruunasta sekä lemon curdista. Pinnalle on kiilteen sijaan levitetty lemon curdia, joten juustokakku valmistuu erityisen nopeasti.

"Teemme herkkuja aina pilke silmäkulmassa, ja varsinkin amerikkalaiset ihanuudet ovat mieleemme", kertoo Dr. Sugarin bloggaajakaksikko Jinna ja Jonna.
Kommentoi »