Slime-popcornit, hopeatoffeedonitsit ja supermehevä kurpitsapiiras – bloggaajamme Dr. Sugar rakastaa halloween-herkkuja
Ruoka
Slime-popcornit, hopeatoffeedonitsit ja supermehevä kurpitsapiiras – bloggaajamme Dr. Sugar rakastaa halloween-herkkuja
Bloggaajakaksikkomme Dr. Sugar aloittaa syksyn kurpitsajuhlan odottelun jo elokuussa. Tässä joukko heidän ideoimiaan valloittavia halloween-herkkuja.
15.10.2020
 |
Meillä kotona

1. Turkinpippureiden ystävien lempikarkit

Kun bloggaajakaksikko Dr. Sugar testasti salmiakkifudgeja ensimmäistä kertaa vuonna 2018, he saivat keitellä neljä lisäsatsia. Niin suosittuja fudget olivat heidän kaveriporukassaan. "Nämä ovat ehkä meidän lempparimme valmistamistamme karkeista koskaan", kaksikko hehkuttaa blogissaan. Nappaa salmiakkifudgen ohje täältä.

2. Halloweenin kammottava hittiohje

Jos teidän kodissanne rakastetaan slimeä, vihreät slime-popcornit ovat ehdoton halloweenin hitti. Niin kammottavilta kuin ne näyttävätkin, lopputulos on silti todellinen herkku: poppareiden vihreä kuorrutus on vaahtokarkkiseosta. Slime-popcornien ohjeen saat täältä.

3. Ihania kamaluuksia

Halloween-pikkuleivät maistuvat appelsiinilta ja kardemummalta. "Emme todellakaan ole mitään taitureita pursottelussa, mutta se on hauskaa ajanvietettä", Dr. Sugar kirjoittaa blogissa. Halloweenin pikkuleipien ohjeen saat täältä.

4. Halloweenin synkimmät herkkurinkilät

Jos hopeatoffee on lempimakusi, tämä tummanpuhuva kuorruteohje on pakko ottaa kokeiluun. "Hopeatoffeekuorrute on muuten ihan superhyvää vaikka jätskinkin päällä", bloggaajakaksikko vinkkaa. Nappaa hopeatoffeekuorutteen ohje täältä. Myös täydellisen kuohkeat munkkirinkilät onnistuvat Dr. Sugarin ohjeella. Munkkirinkiläreseptin löydät täältä.

5. Mehevimmistäkin mehevin piiras

Kurpitsat ovat oleellinen osa halloweenia, joten myös mehevä kurpitsapiiras on todellinen halloween-herkku. Eikä kyseessä ole mikä tahansa resepti, vaan Dr. Sugar lupaa sen olevan yksi herkullisimmista resepteistä, mitä heidän blogiarkistostaan löytyy. Tätä mehevää kurpitsapiirasta on pakko leipoa.

1 kommentti