Asuntomessujen raikkaimmat pesutilat
Rakenna ja remontoi
Asuntomessujen raikkaimmat pesutilat
Sävytettyjä lauteita, harmaita laattoja ja puunvärisiä kalusteita. Poimimme parhaat palat Seinäjoen asuntomessujen saunoista ja kylpyhuoneista.

Led-valonauhalla näyttävästi valaistu Aitokiven luonnonkiviseinä on Harvian tumman saunan katseenvangitsija. Puu on lämpökäsiteltyä tervaleppää.

Kohde 7: Omatalo.

Helon saunassa on panostettu viihtyvyyteen ryhdikkäällä sohvamaisella lauteella. Laattapisteen harmaa November-seinälaatta jatkuu pesuhuoneen puolelle.

Kohde 11: Lakka-kivitalot.

Viihtyisäksi kalustettu pesu- ja ehostuspiste on erotettu märkätiloista. Karheaan taustaseinään on levitetty Teknoksen Kolibri-koristepinnoitteen kahta sävyä. Sisustuksesta vastaa Riina Peltola.

Kohde 33: Kastelli.

Näyttävät kuviolaatat saavat levollisen parin saman Uni Icon -malliston betoninsävyisestä seinälaatasta. Puutaso tuo lämpöä pelkistettyyn väritykseen. Kylpyhuoneen kalusteet ovat Keittiömaailmasta ja laatat Kaakelikeskuksesta.

Kohde 32: Jetta-talo.

Puun luonnollinen väri saa näkyä kalusteissa. Tiles Pointin erisävyiset kennolaatat antavat seinälle hienovaraisesti rytmiä ja eloa. Kalusteet ovat Puustellin.

Kohde 36: Kastelli-talot.

Värikkään kodin kylpyhuoneeseen on valittu hillityt sävyt. Suihkutilan seinä on lattiasta kattoon Värimiesten Pura Decor -kuviolaattaa.

Kohde 26: Passiivikivitalot.

Kapea tervaleppäpaneeli, iso ikkuna ja lasiovet muodostavat keveän ja valoisan kokonaisuuden. Harmaa laatta on luonteva pari vaalealle puulle.

Kohde 9: Heikius Hus-Talo.

Rivitaloasunnon saunassa näkyy paikallisen puusepänliike Ahokkaan kädenjälki. Valkoiset lauteet tuovat avaruutta ja raikkautta kompaktiin saunaan. Kaunis, harmaaksi sävytetty puu on haapaa.

Kohde 22: Rakentajapalvelu Jokiaho.

Lue lisää:

Kommentoi »