Avotakka

Asuntomessujen raikkaimmat pesutilat

Asuntomessujen raikkaimmat pesutilat
Sävytettyjä lauteita, harmaita laattoja ja puunvärisiä kalusteita. Poimimme parhaat palat Seinäjoen asuntomessujen saunoista ja kylpyhuoneista.
Julkaistu: 15.7.2016
Led-valonauhalla näyttävästi valaistu Aitokiven luonnonkiviseinä on Harvian tumman saunan katseenvangitsija. Puu on lämpökäsiteltyä tervaleppää.
Kohde 7: Omatalo.
Helon saunassa on panostettu viihtyvyyteen ryhdikkäällä sohvamaisella lauteella. Laattapisteen harmaa November-seinälaatta jatkuu pesuhuoneen puolelle.
Kohde 11: Lakka-kivitalot.
Viihtyisäksi kalustettu pesu- ja ehostuspiste on erotettu märkätiloista. Karheaan taustaseinään on levitetty Teknoksen Kolibri-koristepinnoitteen kahta sävyä. Sisustuksesta vastaa Riina Peltola.
Kohde 33: Kastelli.
Näyttävät kuviolaatat saavat levollisen parin saman Uni Icon -malliston betoninsävyisestä seinälaatasta. Puutaso tuo lämpöä pelkistettyyn väritykseen. Kylpyhuoneen kalusteet ovat Keittiömaailmasta ja laatat Kaakelikeskuksesta.
Kohde 32: Jetta-talo.
Puun luonnollinen väri saa näkyä kalusteissa. Tiles Pointin erisävyiset kennolaatat antavat seinälle hienovaraisesti rytmiä ja eloa. Kalusteet ovat Puustellin.
Kohde 36: Kastelli-talot.
Värikkään kodin kylpyhuoneeseen on valittu hillityt sävyt. Suihkutilan seinä on lattiasta kattoon Värimiesten Pura Decor -kuviolaattaa.
Kohde 26: Passiivikivitalot.
Kapea tervaleppäpaneeli, iso ikkuna ja lasiovet muodostavat keveän ja valoisan kokonaisuuden. Harmaa laatta on luonteva pari vaalealle puulle.
Kohde 9: Heikius Hus-Talo.
Rivitaloasunnon saunassa näkyy paikallisen puusepänliike Ahokkaan kädenjälki. Valkoiset lauteet tuovat avaruutta ja raikkautta kompaktiin saunaan. Kaunis, harmaaksi sävytetty puu on haapaa.
Kohde 22: Rakentajapalvelu Jokiaho.

Lue lisää:

Kommentoi »