7 x iloinen työnurkkaus
Sisustus
7 x iloinen työnurkkaus
Kotikonttorin sisustamisessa voi ilotella mielin määrin. Lempiesineet laittavat ajatukset lentoon. Jos työnurkkaus on olohuoneessa, se kannattaa sulauttaa muuhun sisustukseen samoilla sävyillä ja materiaaleilla, ettei se ala hallita tilaa liikaa.
Julkaistu 23.3.2016
Unelmien Talo&Koti
1. Lipaston kannella on tilaa pienille askarteluille. Tarvikkeet ovat laatikoissa, koreissa ja rasioissa. Ideat on koottu lehtikoteloihin, jotka on päällystetty inspiroiviksi tapettien jämäpaloilla ja niistä leikatuilla kuvioilla.
2. Satavuotiaan maalaistalon makuuhuoneeseen tehtiin työpiste perheen äidille, joka suunnittelee työkseen sisustuksia. Hillityt värit tekevät tunnelmasta rauhallisen. Sisustuksessa on reippaasti yhdistetty uutta ja vanhaa.
3. Eteisen nurkassa oli sopiva tila työpöydälle. Se koottiin vanhasta valkoiseksi maalatusta höyläpenkistä, lasilevystä ja Ikean metallilaatikostosta. Seinä on nikkaroitu vanhoista lavoista, ja ripustuskoukkuina on viinipullonkorkkeja.
4. Tämän kodin asukkaiden lempiväri ei jää kyllä kenellekään epäselväksi. Työpöytää ja sen rekvisiittaa myöten melkein kaikki on valkoista. Pikkuesineiden patinoituneet pinnat tuovat joukkoon kaivattua rosoa.
5. Työnurkkauksessa on monta kivaa oivallusta. Valaisin on kirpparilta ja saanut uuden varjostimen sukkahousuista. Tunnelmavalaisin on koottu pienistä varjostimista ja valonauhasta ja muistitaulu vanhasta ikkunanpokasta sekä kanaverkosta.
6. Hempeä työpiste sijaitsee 1930-luvulla rakennetun hirsitalon tuvan nurkassa. Jopa hyllyjen kannattimet on maalattu vaaleanpunaisiksi! Talon asukkaiden mielestä huonekaluissa saa näkyä, että kalusteet ovat nähneet elämää.
7. Inspiroivan työhuoneen ilopilkku on Birger Kaipiaisen Ken kiuruista kaunein -tapetti. Keveä työtaso lepää pukkijalkojen päällä. Myös pöydän alla on säilytystilaa. Rasiat ja lehtitelineet on päällystetty värikkäillä papereilla.

Lue lisää:

Kommentoi »