6 tapaa sisustaa pellavalla
Sisustus
6 tapaa sisustaa pellavalla
Pehmoinen pellava on ihana sisustusmateriaali, koska se vain paranee rypistyessään. Pellavatekstiilit tuovat sisustukseen rentoutta ja maanläheisyyttä.
Julkaistu 6.7.2016
Avotakka

Rento petaus tehdään erisävyisillä pellavatekstiileillä ja runsailla tyynyillä. Rapeat pellavaverhot saavat ulottua reilusti lattialle. Maanläheiset värit ovat ihanan rauhoittavat makuuhuoneessa. Bolette ja Rikke -pellavatyynyt sekä peitto, Lene Bjerre.

Pesty pellava on mainio laskosverhojen materiaali, koska se on valmiiksi ryppyistä. Laskosverho istuu hyvin makuuhuoneeseen, jossa sänky on sijoitettu ikkunan viereen. Verhoja voi myös säätää viherkasvien korkeuden mukaan. Laskosverho, Ellos.
Toteuta oma daybed. Osta kirpputorilta vanha laveri ja verhoile patja tuhdilla pellavalla. Viimeistele oleskelukeidas rouheilla tyynyillä, joissa on murretut pastellivärit. Luumunpunainen ja vihreä sopivat myös mainiosti pellavan värisiin tekstiileihin. Tyynyt, Linum.
Ruma rätti tiskaaltaan reunalla tai hanan päällä pilaa keittiön sisustuksen. Maija-tiskirätit ovat niin herkullisen värisiä ja tuntuisia, että niitä kannattaa pitää pöydällä esillä ihan muuten vaan. Tuotteita myy Lapuan Kankurit.
Kaitaliinat ovat taas muodissa. Yhden liinan sijaan pöydälle asetellaan useampi poikittain. Erilaisia kaitaliinoja yhdistämällä saat pöytään persoonallisen ilmeen, jota voit muuttaa sesongin mukaan.  Tekstiilit, Lapuan Kankurit.
Kokonaisuudesta tulee vaikuttava, kun istuintyynyjen pellavapäälliset ovat lähes samanväriset kuin kalusteiden rungot. Tummanharmaa pellavakangas näyttää ryppyisenäkin juhlavalta luonnonväriseen pellavaan verrattuna. Puiset kalusteet ja pellavatekstiilit, Norrgavel.

Lue lisää:

Kommentoi »